eyüpceylan Decapat Katılım 31 Ağustos 2023 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2023 #1 PC aldım, modem salonda, tüm odalarda Ethernet girişi mevcut. Modemi Ethernet'e bağlasam ve kendi odamdaki girişe bir başka Ethernet kablosu takıp PC'ye taksam internet sağlar mı?
PC aldım, modem salonda, tüm odalarda Ethernet girişi mevcut. Modemi Ethernet'e bağlasam ve kendi odamdaki girişe bir başka Ethernet kablosu takıp PC'ye taksam internet sağlar mı?
O ozkets Hectopat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 735 Çözümler 1 13 Ekim 2023 #2 Modemden gelip PC girmesi lazım
Frstghost Kilopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 4.720 Makaleler 2 Çözümler 80 13 Ekim 2023 #3 Sanmiyorum. O giris baska yere bagli. Lan kablosunu direkt modem den kasaya takmalisin.
eyüpceylan Decapat Katılım 31 Ağustos 2023 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2023 #4 ozkets dedi: Modemden gelip PC girmesi lazım Genişletmek için tıkla... Peki nasıl sağlarım modem yeri değiştirmeden Frstghost dedi: Sanmiyorum. O giris baska yere bagli. Lan kablosunu direkt modem den kasaya takmalisin. Genişletmek için tıkla... Kullandığımız İnternet alt yapılı değil taşındığımızda sorgulama yaptık alt yapı yok çıktı bizde bunu bağlamak zorunda kaldık
ozkets dedi: Modemden gelip PC girmesi lazım Genişletmek için tıkla... Peki nasıl sağlarım modem yeri değiştirmeden Frstghost dedi: Sanmiyorum. O giris baska yere bagli. Lan kablosunu direkt modem den kasaya takmalisin. Genişletmek için tıkla... Kullandığımız İnternet alt yapılı değil taşındığımızda sorgulama yaptık alt yapı yok çıktı bizde bunu bağlamak zorunda kaldık