B BlackDagger Kilopat Katılım 14 Ekim 2014 Mesajlar 161 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2016 #1 Merhaba benim internetim durduk yere kesiliyor. Arada görüyorum aşağıda internet simgesine kırmız şekilde çarpı işareti geliyor gidiyor ve böyle olunca oyunlarda bağlantım kesiliyor. Ne yapmam lazım ?
Merhaba benim internetim durduk yere kesiliyor. Arada görüyorum aşağıda internet simgesine kırmız şekilde çarpı işareti geliyor gidiyor ve böyle olunca oyunlarda bağlantım kesiliyor. Ne yapmam lazım ?
poyraz_42 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Şubat 2015 Mesajlar 2.248 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Uzmanı, Network Admin 30 Aralık 2016 #2 Bence hat değerlerini bir kontrol ettir müşteri hizmetlerinden normal çıkarsa modemde sorun olabilir.
Bence hat değerlerini bir kontrol ettir müşteri hizmetlerinden normal çıkarsa modemde sorun olabilir.
U Umutmeister Ziyaretçi 30 Aralık 2016 #3 Farklı bir cihazda deneyin, diğerlerinde de aynı sorun varsa modeminizin yazılımını güncelleyip farklı bir kablo ile bağlantı sağlayın.
Farklı bir cihazda deneyin, diğerlerinde de aynı sorun varsa modeminizin yazılımını güncelleyip farklı bir kablo ile bağlantı sağlayın.
B BlackDagger Kilopat Katılım 14 Ekim 2014 Mesajlar 161 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2016 #4 Modemin yazılımını nasıl güncelleyeceğim ?