İnternet baglantısı kopuyor

KING561245

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar CS1.6 da intarnet baglantısı her seferde ama ben internet yerinde baktgımda intarnet yerinde internet erişimi diyor bu sorun sadece CS1.6 oluyor. Steam'de oynuyorum ve bir de CS1.6 baglantı kopunca çıkıyorum oyunda Chrome giriyorum oraya girdigimdede baglantı yok diyor oyunda CS1.6 oynadıktan sonra oluyor ve tekrar bakıyorum internet yerine internet erişi diyor ama daha sonra internet baglantısını koparıyorum tekrar baglanıyorum geliyor ama CS1.6 da oluyor. Steam'de dosyaların bütünlügünü dogrula dedim aynı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece cs 1.6 altıda oluyor diyorsun aynı sorun bendede oldu ama her uygulamada ve internet bağlantımın şifresini değiştirdim geçti sanırım ip adresleri karışıyor internet kesiliyor falan yine olursa csduragi gibi yerlerden dene

Sadece CS 1.6 altıda oluyor diyorsun aynı sorun bende de oldu ama her uygulamada ve internet bağlantımın şifresini değiştirdim geçti sanırım IP adresleri karışıyor internet kesiliyor falan yine olursa csduragi gibi yerlerden dene.

Csduragındada ping 30 geçerse bayağı oyunda çok lag oluyor sadece bilgisayar intarnete baglanıyor bir de telefonlar var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı