İnternet bağlantısı olmayan modemle robot süpürge yönetme

SteelEagle

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Robot süpürgemiz var ama eve internet bağlı değil. Telefondan internet paylaşarak kullanıyoruz ancak zor oluyor. Evde eski bir modem var. Bunu prize taksam ve hem süpürgeyi hem telefonu bu ağa bağlasam süpürgeyi kontrol edebilir miyim?

Evin haritalamasını nasıl yapacak?

denediniz mi aynı şeyi düşünüyordum eğer başarılı sonuç aldıysanız bende yapacağım
Denedim hocam ama internet olmadığı için çalışmadı maalesef. Belki sizin robot süpürgenizde öyle olmaz deneyin isterseniz.

Denedim hocam ama internet olmadığı için çalışmadı maalesef. Belki sizin robot süpürgenizde öyle olmaz deneyin isterseniz.
bende denedim size yazdıktan sonra dediğiniz gibi internet olmadığı için bağlantıyı yapmadan hata veriyor. belki sadece başlangıçta isityordur diye düşünüp internet bağlantısı olan bir modeme bağlandım bağlantı tamamlandıktan sonra internet kablosunu çıkarttım. uygulamaya girdiğimde hata verdi. her türlü aktif bir internt bağlantısı gerekiyor. homend marka cihaz kullanıyorum başka markalarda belki daha esnektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…