Önceki kablo kaç metreyse bundan da o kadar alabilirsiniz. Ben iki hafta önce bu kablonun 30metresini aldım beğendim. Sizin de işinizi görür.
Eğer satın alırsanız, mağazadan(nif bilişim) kablonun bir ucuna RJ11 jack çakmasını isteyin.
Superonline'ın verdiği modem kötü ve Wi-Fi kanal ayarı gibi özellikler kapalı. Yeni modem tercih edebilirsin. Ben Superonline kullanırken kendi modemimi bu yüzden kullanmıştım.
Önceki kablo kaç metreyse bundan da o kadar alabilirsiniz. Ben iki hafta önce bu kablonun 30metresini aldım beğendim. Sizin de işinizi görür.
Eğer satın alırsanız, mağazadan(nif bilişim) kablonun bir ucuna RJ11 jack çakmasını isteyin.
Superonline'ın verdiği modem kötü ve Wi-Fi kanal ayarı gibi özellikler kapalı. Yeni modem tercih edebilirsin. Ben Superonline kullanırken kendi modemimi bu yüzden kullanmıştım.
Bu modem de pek iyi değil ama deneyebilirsin. Kablo orta kalınlıkta F/P eğer bütçen varsa reçber marka bakabilirsin.
Discord kullanmıyorum dostum maalesef.
Bu modem de pek iyi değil ama deneyebilirsin. Kablo orta kalınlıkta F/P eğer bütçen varsa reçber marka bakabilirsin.
Discord kullanmıyorum dostum maalesef.
Şimdi benim bakmam gereken kablo ne olmalı rj45 mi rj11 mi cat 6 olucak zaten ben doğrudan böyle ek olmadan bağlanmasini istiyorum kablonun modeme assigidan yerleri var zaten direkt ordan çekip eve sokup modeme girsin doğrudan kablo
Şimdi benim bakmam gereken kablo ne olmalı RJ45 mi RJ11 mi CAT 6 olacak zaten ben doğrudan böyle ek olmadan bağlanmasini istiyorum kablonun modeme assigidan yerleri var zaten direkt oradan çekip eve sokup modeme girsin doğrudan kablo.
Bina içi kablo kanalları dar değilse en az CAT6 kablo alın. Bir ucu boşta kalacak diğer ucunda ise iki kabloya(mavi ve mavi-beyaz) RJ11 uç çakarsanız sorununuz hal olur.
Bina içi kablo kanalları dar değilse en az CAT6 kablo alın. Bir ucu boşta kalacak diğer ucunda ise iki kabloya(mavi ve mavi-beyaz) RJ11 uç çakarsanız sorununuz hal olur.
Dün link paylaştığım kablo 1 Gigabit'e kadar destekler, hızı kayıpsız alırsın. Mağazaya soru şeklinde talebini iletin. Bir ucu RJ11 telefon jack ve diğer ucu boş olacak şekilde.