İnternet bağlantısı sürekli kopuyor

shkemb

Decapat
Daha fazla  
Kırsal sayılabilecek bir yerde yaşıyorum şehir merkezinde ki gibi yüksek bir hız beklentim yok zaten ancak sürekli kopması artık canımı acayip sıktı. Bu yüzden TT aboneliğimden TurkNet'e geçiş yaptım belki sorunum düzelir diye çünkü TT ekipleri kesinlikle ilgilenmiyor 3 hafta boyunca arızaya bakmalarını bekledim eve gelen giden yok ama pat diye birden arıza çözümlendi mesajı ile uyanıyorum, 5 dakikada bir internet kesiliyor. Bugün TurkNet aboneliğim tamamlandı modem kurulumunu yaptım ilk başta bir sorun yoktu 10 dakika kadar dayanabildi! Sonra yine aynı sorun başladı modemim eski bir modem 6-7 yılı var aşağı yukarı modemi değiştirmek sorunumu çözer mi acaba? DSL ışığı sabit turuncu yanıyor internet zaten ecel terleri döküyor bir oyuna vesaire girerken.

Saçma bir şey önceki ISS de aynı demişsin modemi değiştir zayıf kalmış olabilir turuncu yanması zaten kopma olduğu anlamına gelir. Pahalı bir şey almayın ileride fibere geçerseniz boşa kalır

Saçma bir şey önceki ISS de aynı demişsin modemi değiştir zayıf kalmış olabilir turuncu yanması zaten kopma olduğu anlamına gelir. Pahalı bir şey almayın ileride fibere geçerseniz boşa kalır.

Pekala çok teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…