İnternet bağlantısı varken siyah ekran

Makaleler
12
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Düne kadar bilgisayarımı gayet iyi kullanıyordum. Dün format atmak istedim ve format esnasında bilgisayar kendini yeniden başlatınca siyah ekran oluştu ve bu kısır döngü sürekli devam ettİ. Daha sonra internet bağlantısı kesikken bu sorun düzeldi. İnternet bağlantısı açıkken bu sorun format sonrasında bile devam ediyor. İnternete bağlı değilken sorun olmuyor. Bu neden oluşur acaba? Çözümü nedir?
Sistemim şöyle: MSI RTX 3060 Gaming X, 16 GB DDR4 RAM, B550 MSI Mortar Wi-Fi anakart, Ryzen 5 3600 işlemci.

Arkadaşlar merhaba. Düne kadar bilgisayarımı gayet iyi kullanıyordum. Dün format atmak istedim ve format esnasında bilgisayar kendini yeniden başlatınca siyah ekran oluştu ve bu kısır döngü sürekli devam etti. Daha sonra internet bağlantısı kesikken bu sorun düzeldi. İnternet bağlantısı açıkken bu sorun format sonrasında bile devam ediyor. İnternete bağlı değilken sorun olmuyor. Bu neden oluşur acaba? Çözümü nedir?
Sistemim şöyle: MSI RTX 3060 Gaming X, 16 GB DDR4 RAM, B550 MSI Mortar Wi-Fi anakart, Ryzen 5 3600 işlemci.

Hocam sürücüler ile ilgili bir sorun olabilir. Windows'u güvenli modda açıp, sürücüyü kaldırın ve tekrar kurun. Eğer olmazsa tekrar format atın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı