R recep999 Decapat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2023 #1 İnternet bağlantısı yokken ama evde altyapı ve modem olunca, nasıl internet çalıştırabilirim?
ertekin.kubilay Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 916 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek yönetici 3 Aralık 2023 #2 Bağlı olmayan bir şeyi nasıl çalıştırmayı planlıyorsunuz anlamadım? Superbox tarzı cihazlar ile veya USB tethering gibi yöntemlerle telefon üzerinden bilgisayarınızı bağlayabilirsiniz.
Bağlı olmayan bir şeyi nasıl çalıştırmayı planlıyorsunuz anlamadım? Superbox tarzı cihazlar ile veya USB tethering gibi yöntemlerle telefon üzerinden bilgisayarınızı bağlayabilirsiniz.
Quagmire Decapat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 579 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 7500F A 620M-K 16GB DDR5 RTX4070 Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2023 #3 DSL kablosuna internet verilmesi operatörünüz tarafından sağlanan şey. En basitinden bir şey oluyor Türk Telekom'u ariyorum bağlantıyı kesip açıyorlar. Abonelik olmadan yapamazsınız.
DSL kablosuna internet verilmesi operatörünüz tarafından sağlanan şey. En basitinden bir şey oluyor Türk Telekom'u ariyorum bağlantıyı kesip açıyorlar. Abonelik olmadan yapamazsınız.