İnternet bağlantısı zayıfladı

DarlDixon

Hectopat
Ev içinde modem salonda duruyor, benim odam üst katta bağlanmada problem yaşıyorum. Anlık ping çıkışları internet kopmaları packet loss kayıpları.
Önceden böyle bir problem yoktu gayet rahat şekilde internet 5 tik üzerinden 5 Tik'i de çekiyordu yeni olmaya başladı bu problem. Sizce neden kaynaklı? Müşteri hizmetlerini arıyorum bir problem yok diyorlar, 10 15 defa aradım.

Sizce Wi-Fi router alınır mı?

1766924807594.png

Hocam modemin antenlerinde sorun vardır, önceden çektiği ve şuan çekmediği yerle alakalı tek sorun bu olabilir. Ya da sinyali başka bir alet kesiyor da olabilir, istediğiniz noktaya kabloyla router çekerseniz sorunu giderirsiniz.

Hocam modemin antenlerinde sorun vardır, önceden çektiği ve şuan çekmediği yerle alakalı tek sorun bu olabilir. Ya da sinyali başka bir alet kesiyor da olabilir, istediğiniz noktaya kabloyla router çekerseniz sorunu giderirsiniz.
Router işini hiç bilmiyorum acaba modemimi değiştirsem kararsız kaldım.

Router işini hiç bilmiyorum acaba modemimi değiştirsem kararsız kaldım.
Modem gibi bir arayüzü var, kablo yardımı ile modemle bağlantısını kuruyorsunuz. Evde ikinci bir wifi sinyali olacak. Router kullanmanız çok daha sağlıklı çünkü üst katta olduğunuzu belirtmişsiniz.

Modem gibi bir arayüzü var, kablo yardımı ile modemle bağlantısını kuruyorsunuz. Evde ikinci bir Wi-Fi sinyali olacak. Router kullanmanız çok daha sağlıklı çünkü üst katta olduğunuzu belirtmişsiniz.

Router benim odamda olmayacak mı kabloyu nasıl halledeceğiz bir de mesela ne alabilirim fiyat performans.

Router benim odamda olmayacak mı kabloyu nasıl halledeceğiz bir de mesela ne alabilirim fiyat performans.
Aşağıda bulunan modemden yukarıya alacağınız router'a kablo çekmeniz gerecek. Aynı sistemin tersini kullanıyorum, modem yukarda ve yukardan aşağıda bulunan router'a kablo gidiyor ve aşağıda wifi daha sağlıklı çalışıyor. Ben eski bir modemimi router olarak ayarladım o şekilde kullanıyorum piyasadaki ürünler hakkında şu an bir fikrim yok açıkçası.

Aşağıda bulunan modemden yukarıya alacağınız Router'a kablo çekmeniz gerecek. Aynı sistemin tersini kullanıyorum, modem yukarıda ve yukarıdan aşağıda bulunan Router'a kablo gidiyor ve aşağıda Wi-Fi daha sağlıklı çalışıyor. Ben eski bir modemimi router olarak ayarladım o şekilde kullanıyorum piyasadaki ürünler hakkında şu an bir fikrim yok açıkçası.

O kablo işi çok sıkıntı benim için hani çekebileğim bir alan yok duvarı deldirmem lazım mesela ben bir router görmüştüm fişe takmıştı kablosuz bağlantı gibiydi.

O kablo işi çok sıkıntı benim için hani çekebileğim bir alan yok duvarı deldirmem lazım mesela ben bir router görmüştüm fişe takmıştı kablosuz bağlantı gibiydi.
Hocam Router'ı Wifi ile de bağlayabilirsiniz fakat sizin bulunduğunuz noktada wifi çekmiyor. Wifi çeken bir yere koymalısınız o aleti, sinyali ileri taşıyacak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı