İnternet bağlantısının sürekli kesilmesi

asinan34

Megapat
Daha fazla  
Bağlantım Türksat Uydunet 25 Mbit, modem ışıklarında ya da Windows ekranında sağ alttaki bağlantı göstergesinde herhangi bir kesilme ya da bağlantı uyarısı vermediği halde, internette dolaşırken birden bağlantı kesiliyor. Sadece, internet bağlantısını, seçeneklerden "devre dışı" bırakıp tekrardan "etkinleştir" dediğim zaman internette dolaşmaya devam edebiliyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Farklı DNS'ler denedim olmadı, otomatik yaptım olmadı, VPN kullandım olmadı, Internet Explorer'da ki internet seçeneklerindeki işareti kaldırdım o da olmadı.

@Recep Baltaş @Ali Güngör konu hakkında bilgisi olan var mı?

Bu alt yapı değil, tahminim ya bilgisayardan ya modemden kaynaklanıyor. Modem NetMaster CBW-383Z4. İşletim sistemi Windows 10. Yardımlarınızı bekliyorum, sorun hala devam etmekte.

Netmaster müşteri hizmetlerini arayıp modeminiz için ayarlarınızı yaptırınız.
Bu Türksat'ın genel hatası banada oluyordu şimdi olmamaya başladı, altyapı ile ilgili.

Tamamdır, teşekkür ederim, yarın ilk iş arayacağım.

Turksat'ı aradım arıza kaydı oluşturdum. Ekibin gelip bakacağı söylendi ama gelen giden olmadı daha sonra bu konuyla ilgili olarak ilginç bi detay farkettim. Online oyun oynuyordum alt taraftanda internet sayfalarında geziyordum. İnternet sayfalarında gezerken sayfalar yine açılmamaya başladı ama online oyunda internet akışı devam ediyordu. Dedim acaba sadece Chrome da mı bağlantı kopuyor. Spotify açayım dedim ondada çevirimdışı gözüküyordum ve müzikleri açamıyordum. Bütün bunlar olurken internetimin kesildiğine dair her hangi bi ünlem işareti yada çarpı işareti bağlantı sembolünde belirmedi ve hala online oyunu oynamaya devam edebiliyordum. Steamde çevirimiçi idi aynı zamanda. Daha sonra oyunu kapatıp, internet bağdaştırıcısını devre dışı bırakıp, etkinleştirdim ve internet sayfaları açılmaya başladı spotifyada tekrardan çevirimiçi oldu. Bu nasıl birşey ben anlamadım, bu konuda çok muzdaribim. Lütfen biri bu konuya çözüm bulsun çok can sıkıcı bi hal almaya başladı.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı