İnternet bağlatamıyorum

sergen1995

Hectopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Meslek
Öğretmen - Akademisyen
Merhaba arkadaşlar. Şu anda kirada yaşadığım evimde Millenicom var. Fakat 10 Ağustos'ta başka bir eve taşınacağım Millenicom'u o zaman kapattıracağım direkt. Bu yüzden ben şimdiden gidip başka bir operatörden taahahütlü bağlatayım dedim ama şöyle bir sıkıntı var. Türk Telekom, Kablonet gibi firmalara başvurdum ama adamlar diyor ki sizin bu adreste fiber 100 Mbps altyapı var ama sistem hata veriyor başka yerde bağlatmışsınız diyor. Yok kardeşim başka yerde bağlatmadım diyorum ama 2 operatörü de ikna edemiyorum. Sorun üzerinde çalışacağız falan diyorlar ama bir türlü dağa bağlatamadık. Yeni sıfır ev yani ilk defa ben geçip oturacağım bağlatılmış olma imkanı sıfır. Zaten e-Devlet'ten girip aboneliklere bakıyorum öyle bir aboneliğim yok.

Önceki kiracının üstüne vardır onunla çakışıyordur.

dostum okumadın sanırım ilk kez ben bağlatacağım ev sıfır. Toki binası zaten daha önce bağlatılması imkansız.
Hocam şu olmuş olabilir mi? Örnek veriyorum. 5 tane daire olsun. Siz 2. daireyi satın aldınız. 4. dairede sakini aboneliğini alırken daire 2 demiş olsun. Böyle bir durum olsa bu firma haklı olarak 1 daireye 2 ayrı aboneliği açmaz.

Bunu en iyi Türknet gösteriyordu işte. Örnek veriyorum apartmanda 3. daire Türknet abonesi. Ora üzerinden altyapı sorguladığınızda Türknet bu sefer zaten biz oraya abonelik veriyoruz üzgünüz bu adres için abonelik başlatamazsınız diye baştan uyarı veriyordu.

Çözüm bulamazsanız size şöyle bir öneride bulunacağım. Kablonet'te "CHURN" işlemine izin veriliyor mu bilmiyorum ama atıyorum Netspeed, Türknet, Comnet gibi firmalar hizmet sunabiliyorsa bunlardan abonelik başlatıp 3 ay bekleme koşulunu da sağladıktan sonra Türk Telekom'a bu hattı taşıyabilirsiniz diye düşündüm. Teyit gerekiyor bu kısım. Ben olsam böyle yapardım ama size uyan bir çözüm mü araştırmanız lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…