İnternet Bağlatma için Port Açtırma

lwerqsnnq7

Megapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Monster Tulpar T5 v23.1.2
Meslek
ÖGG
Kiralık ev buldum ve çıkacağım. İnternet sağlayıcısını aradığımda ise bana o bölgede port olmadığını yeni bir port açmamız gerektiğini ya da birinin taşınması veya internetini kapatması gerektiğini söylediler. Türk Telekom Genel Müdürlüğü'ne başvurmam gerektiğini söylediler. Eğer başvuru yaparsam port kaç güne açılır? Bir de arkadaşlar TürkNet'e geçmek istiyorum. TTnet altyapısını kullandıklarını beyan ettiler. Port açılırsa Türknet'e geçebilir miyim? Şimdiden teşekkürler.

TürkNet'e başvurun, port ile ilgili bir sorun varsa zaten size bildirirler.

Bilgilendirdiler zaten. Türk telekom genel müdürlüğüne gidin port açtırın dediler.Ne zamana açılır o port ?

Arkadaşlar gittim.Başvuru gerekli dediler.Sonra telefonum çaldı 2-3 gün sonra. Adamlar sağ olsunlar gidip yapmışlar. Yaşadığım yer Gümüşhane. Burası fazla yoğun olmuyor. Sanırsam ondan gelip yaptılar.

2-3 gün de oluyormuş demek ki. Sağolun bilgilendirdiğiniz için. Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…