İnternet bağlı ama çalışmıyor

Seagle

Decapat
Daha fazla  
Normal şekilde internette dolaşırken 1-2 saat aralıksız giriyorum ardından basit bir YouTube videosu izlerken bile bir anda takılıyor 15-20 dakika gidiyor (bazen 1 saat) bu süreçte ne Discord'a ne Google'a hiçbir şeye giremiyorum diğer cihazlardan kablosuz bağlantıda sorun olmadığından kabloyu değiştim ve sorun devam etti. Türk Telekom'u aradım sorun modemde değil altyapıda da değil dediler. Dedim bilgisayardadır sorun format attım yine çözülmedi. Ne yapmam lazım donanım özelliklerim:
1660 Super.
Ryzen 5 3600.
B450M chipset miydi neydi.

Not: Türk Telekom aradığımda modem arayüzüne girdirtti ve sayfa açıldı tuhaf şekilde bu sırada diğer siteler açılmıyordu(farklı tarayıcılardan da denedim)

Modemin arayüzüne girip fabrika ayarlarına çeker misin düzelmesi lazim.

O modem de garip bir yavaşlık var. Bazen anlamsızca drop girer ve bol CRC hatası basar. Eğer değiştirebilirsen modemi değiştirmeni öneririm.
Anladım hocam. Önerebileceğin bir modem var mı pek anlamıyorum açıkçası. Bi de aradığım vakit türk telekodamkiler modem problem yok demişti

O modem de garip bir yavaşlık var. Bazen anlamsızca drop girer ve bol CRC hatası basar. Eğer değiştirebilirsen modemi değiştirmeni öneririm.

reset güç açık konumdayken, mevcut ayarları fabrika ayarlarına döndürmek için 5 saniyeden fazla bu tuşa basılı tuttuğunuzda, cihaz fabrika ayarlarında yeniden başlar

Anladım hocam. Önerebileceğin bir modem var mı pek anlamıyorum açıkçası. Bir de aradığım vakit Türk telekodamkiler modem problem yok demişti.

Modem Türk Telekom'a ait ise DNS bile değiştiremiyorsun. Bazen DNS değişiminde bile takılmalar bir nebze düzelebiliyor. Yedek modeminiz veya arkadaşlardan deneme amaçlı başka model modemi deneme şansınız varsa deneyin. Sorun modemde mi değil mi görmüş olursunuz.

tamamdır teşekkürler

reset güç açık konumdayken, mevcut ayarları fabrika ayarlarına döndürmek için 5 saniyeden fazla bu tuşa basılı tuttuğunuzda, cihaz fabrika ayarlarında yeniden başlar
deniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…