İnternet bağlı ama çalışmıyor

KNT1

Decapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Arkadaşlar dün sorunsuz Valorant oynarken bir anda oyundan düştüm ve internet hatası aldım. 4-5 kez girmeyi denedim ama olmadı. Valorant çok böyle hata yapıyor. Büyük ihtimalle geçer otuz dakikaya deyip çıktım her gün günde neredeyse 100 kez baktığım twittera sorunsuz gurebiliyorken girmeye çalışınca internet hatası verdi. Sonra ben de Instagram'ı denedim ve yine internet hatası. Ve bu bir anda oldu. Valorant oynarken bir anda düştüm. Oyundan ayrıca şunu ekleyeyim VPN ile girmeye çalışınca giriyor her yere. Kapatınca yine hata veriyor.

Arkadaşlar dün sorunsuz Valorant oynarken bir anda oyundan düştüm ve internet hatası aldım. 4-5 kez girmeyi denedim ama olmadı. Valorant çok böyle hata yapıyor. Büyük ihtimalle geçer otuz dakikaya deyip çıktım her gün günde neredeyse 100 kez baktığım twittera sorunsuz gurebiliyorken girmeye çalışınca internet hatası verdi. Sonra ben de Instagram'ı denedim ve yine internet hatası. Ve bu bir anda oldu. Valorant oynarken bir anda düştüm. Oyundan ayrıca şunu ekleyeyim VPN ile girmeye çalışınca giriyor her yere. Kapatınca yine hata veriyor.
Hocam saçma olacak ama DNS değiştirmeyi dener misiniz? Bende işe yaramıştı.

Tablette herhangi bir VPN açıkmı kontrol edin.
İnternet sağlayıcınızdan destek alın.
Modem resetleyin.

Büyük ihtimalen bunlardan biri işe yarayacaktır.

Tablette herhangi bir VPN açıkmı kontrol edin.
İnternet sağlayıcınızdan destek alın.
Modem resetleyin.

Büyük ihtimalen bunlardan biri işe yarayacaktır.

Herhangi bir VPN yüklü bile değil modem resetlemeyi denedim olmadı bir tek teknik destek hattını aramadım DNS değiştirmeyi ve hattı aramayı düşünüyorum.

DNS ayarınızı 1.1.1.1 1.0.0.1 olarak değiştirebilirsiniz eğer bu da olmazsa internetinizde bir sıkıntı veya girdiğiniz cihazda sıkıntı var.

Merhabalar ilk önce şunları yapın;
Modemi yeniden başlatmayı deneyin.
Açık Vpn varsa kapatın
Olmazsa internet servis sağlayıcınızla illetişime geçin.
Birde nerden kullanmaya çalışıyorsunuz bilgisayar mı?

Merhaba ilk önce şunları yapın;
Modemi yeniden başlatmayı deneyin.
Açık VPN varsa kapatın.
Olmazsa internet servis sağlayıcınızla illetişime geçin.
Bir de nereden kullanmaya çalışıyorsunuz bilgisayar mı?

İyi günler modemi yeniden başlattım ama olmadı maalesef açık VPN yoktu hiç en son destek hattını deneyeceğim bakalım olacak mı ayrıca DNS ayarlarını değiştireceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı