Whopty Hectopat Katılım 22 Ağustos 2018 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Şubat 2021 #1 Kablolu ağımı bağladığımda aşağıdaki sorunları yaşıyorum. Lütfen yardımcı olabilir misiniz? PC masaüstü. İnternet var, istediğim siteye girebiliyorum ama Win Update'te çevrim dışı görünüyorum. Bilgisayarda internete bağlı değilim gibi. Dosya Ekleri InkedAdsız_LI.jpg 17 KB · Görüntüleme: 59 gdfs.jpg 170 KB · Görüntüleme: 55 fffdfd.jpg 90,7 KB · Görüntüleme: 59 Son düzenleyen: Moderatör: 16 Şubat 2021
Kablolu ağımı bağladığımda aşağıdaki sorunları yaşıyorum. Lütfen yardımcı olabilir misiniz? PC masaüstü. İnternet var, istediğim siteye girebiliyorum ama Win Update'te çevrim dışı görünüyorum. Bilgisayarda internete bağlı değilim gibi.
shocktroop Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 3.144 Makaleler 26 Çözümler 3 Yer Trabzon 16 Şubat 2021 #2 Ethernet çıkar tak. Sonra olmazsa birde ethernetsiz dene.
Whopty Hectopat Katılım 22 Ağustos 2018 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Şubat 2021 #3 shocktroop dedi: Ethernet çıkar tak. Sonra olmazsa birde ethernetsiz dene. Genişletmek için tıkla... Olmuyor Kardeşim Çok Denedim. Cevabın İçin Teşekkürler...
shocktroop dedi: Ethernet çıkar tak. Sonra olmazsa birde ethernetsiz dene. Genişletmek için tıkla... Olmuyor Kardeşim Çok Denedim. Cevabın İçin Teşekkürler...
shocktroop Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 3.144 Makaleler 26 Çözümler 3 Yer Trabzon 17 Şubat 2021 #4 Whopty dedi: Olmuyor Kardeşim Çok Denedim. Cevabın İçin Teşekkürler... Genişletmek için tıkla... Konuya kimsenin yazmaması garip olmuş konuyu öner çıkarsana belki birileri biliyordur.
Whopty dedi: Olmuyor Kardeşim Çok Denedim. Cevabın İçin Teşekkürler... Genişletmek için tıkla... Konuya kimsenin yazmaması garip olmuş konuyu öner çıkarsana belki birileri biliyordur.
Ghostone06 Femtopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 17 Şubat 2021 #5 Ağ adaptörünü devre dışı bırakıp, tekrar aktifleştirmeyi denedin mi?
Whopty Hectopat Katılım 22 Ağustos 2018 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Şubat 2021 #6 Ghostone06 dedi: Ağ adaptörünü devre dışı bırakıp, tekrar aktifleştirmeyi denedin mi? Genişletmek için tıkla... Evet Kesinlikle Denedim Olmadı Maalesef...
Ghostone06 dedi: Ağ adaptörünü devre dışı bırakıp, tekrar aktifleştirmeyi denedin mi? Genişletmek için tıkla... Evet Kesinlikle Denedim Olmadı Maalesef...