Telefonda falan kesilmiyor sadece bilgisayarımda internet kesiliyor duruyor. Gece oyunlar insin diye bırakıyorum sabah kalkıyorum yüzde 5'ine kadar dolmuş internet gitmiş. Bazen de internet açık gösteriyor ama Steam, Discord gibi uygulamalardan bağlantınız kesildi uyarısı veriyor. YT'deki çoğu çözümü denedim hiçbiri işime yaramadı. Yardımcı olursanız sevinirim.
@Batuhany1432 o bende de oluyor galiba gücü devre dışı bırak mi tam hatırlamıyorum öyle bir ayarı vardı onu kapatunca duzeliyordu denetim masasında eğer bulursam size atarım hocam.
@Batuhany1432 o bende de oluyor galiba gücü devre dışı bırak mi tam hatırlamıyorum öyle bir ayarı vardı onu kapatunca duzeliyordu denetim masasında eğer bulursam size atarım hocam.
Ağ bağdaştırıcıları > ağ kartını seç(örneğin: Realtek PCI-e GBE Family Controller vb.) > özellikler > Güç Yönetimi > [güç kazancı sağlamak için bu aygıtı kapatsın] seçeniğini kapat
Ağ bağdaştırıcıları > ağ kartını seç(örneğin: Realtek PCI-e GBE Family Controller vb.) > özellikler > Güç Yönetimi > [güç kazancı sağlamak için bu aygıtı kapatsın] seçeniğini kapat