saywend Centipat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 280 Çözümler 1 5 Ocak 2025 #31 Einstein dedi: USB ile temiz kurulum yaparak Windows 11 23H2 geçin. Genişletmek için tıkla... İnternetim kötü her şeyi geri kurmak çok uzun zaman alıyor normal bir şekilde geçsem düzelir mi?
Einstein dedi: USB ile temiz kurulum yaparak Windows 11 23H2 geçin. Genişletmek için tıkla... İnternetim kötü her şeyi geri kurmak çok uzun zaman alıyor normal bir şekilde geçsem düzelir mi?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.160 Çözümler 598 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #32 saywend dedi: İnternetim kötü her şeyi geri kurmak çok uzun zaman alıyor normal bir şekilde geçsem düzelir mi? Genişletmek için tıkla... Sürüm düşürünce tüm dosyalar siliniyor diye biliyorum. USB ile temiz kurulum yaparak Windows 11 23H2 geçin.
saywend dedi: İnternetim kötü her şeyi geri kurmak çok uzun zaman alıyor normal bir şekilde geçsem düzelir mi? Genişletmek için tıkla... Sürüm düşürünce tüm dosyalar siliniyor diye biliyorum. USB ile temiz kurulum yaparak Windows 11 23H2 geçin.
saywend Centipat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 280 Çözümler 1 7 Ocak 2025 #33 Einstein dedi: Sürüm düşürünce tüm dosyalar siliniyor diye biliyorum. USB ile temiz kurulum yaparak Windows 11 23H2 geçin. Genişletmek için tıkla... Bir şey değişmedi format sonrası driver kurunca düzeldi ama sonra yine aynı şey oldu hiç ellemedim bile sadece Opera kurdum kapattım açınca aynı hata.
Einstein dedi: Sürüm düşürünce tüm dosyalar siliniyor diye biliyorum. USB ile temiz kurulum yaparak Windows 11 23H2 geçin. Genişletmek için tıkla... Bir şey değişmedi format sonrası driver kurunca düzeldi ama sonra yine aynı şey oldu hiç ellemedim bile sadece Opera kurdum kapattım açınca aynı hata.