İnternet Bankacılığı ile Hesaptan Para Çekilmesi

Sildim

Hectopat
Bundan 5-6 ay civarı önce babamın hesabından internet bankacılığı aracılığıyla 5000 TL kadar para çekildi. Bunun üzerine babam bankaya gittiğinde suçun bizde olduğunu söyleyip paranın büyük bir kısmını bize ödetmeye başladılar. Benim bununla alakalı bizim suçlu olmadığımızı düşünmeme rağmen internet bankacılığının bizim tarafımızdan açıldığı söyleyip suçu bize attılar. Bunun bir çözümü var mıdır? Dava açsak çözüm olur mu? Lütfen cevaplayın çok ağırıma gidiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Savcı yada hakim değilim ama avukat tutulup yardım alınması gerektiğini anlayabiliyorum.

Parayı sizin çekmediğinizi kanıtladığınız anda olayı lehinize çevirip verdiğiniz parayı hatta daha fazlasını alabilirsiniz. Ancak dediğim gibi bunu kanıtlamanız gerekiyor. Yani yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi hatta acilen bir avukata başvurmanız gerekiyor.

Paranın yurt dışından çekildiğini söylüyorlar kendileri ama suçu bize atıyorlar.

Paranın yurt dışından çekildiğini söylüyorlar kendileri ama suçu bize atıyorlar.
Suçu size atma şansları yok. Siz o tarihte yurt dışında mıydınız? Olmadığınız çok basit şekilde çıkıyor zaten gidin mahkemeye verin hakkınızı arayın. Tüketici haklarına başvurun yani biraz çabalayın sonuç verecektir emin olabilirsiniz.

Savcılığa gidiyorsun suç duyurusunda bulunuyorsun gerekli işlemler yapılıyor, sizinle alakalı olmadığı ispatlanırsa sorun olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…