Superonline kullanıyorum, normalde paketim 100Mbps ancak arada bir 1-2 haftalığına 1000MBPS oluyor sonra kendi kendine geri 100'e düşüyor. Bunun sebebi ne olabilir? Sorduğumda 1000MBPS'lik altyapımın olmadığını söylemişlerdi, altyapı yoksa 1000MBPS nasıl kullanabiliyorum?
Bende 12 mbps ile devam şaka bir yana eğer size bir bilgi vermedilerse ve sizin paketiniz zaten 100 mbps ise çok takmamak gerek gibi sonuçta paketiniz o
Bende 12 Mbps ile devam şaka bir yana eğer size bir bilgi vermedilerse ve sizin paketiniz zaten 100 Mbps ise çok takmamak gerek gibi sonuçta paketiniz o
Superonline kullanıyorum, normalde paketim 100Mbps ancak arada bir 1-2 haftalığına 1000MBPS oluyor sonra kendi kendine geri 100'e düşüyor. Bunun sebebi ne olabilir? Sorduğumda 1000MBPS'lik altyapımın olmadığını söylemişlerdi, altyapı yoksa 1000MBPS nasıl kullanabiliyorum?
Hala sorunum devam ediyor Superonline da sıkıntı yok arkadaşlarımın bilgisayarları laptop telefonlarda 800'e kadar görüyoruz internet adaptörü aldım onunla denedim hala sorun aynı.