M Miraç Aydoğmuş Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2021 #1 İnternetin iyi ama bazen internet işaretinin üstüne işareti geliyor. Nasıl düzeltebilirim?
LeyzZ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2017 Mesajlar 1.379 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2021 #2 Miraç Aydoğmuş dedi: İnternetin iyi ama bazen internet işaretinin üstüne işareti geliyor. Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Kablolu mu kablosuz mu bağlanıyorsun?
Miraç Aydoğmuş dedi: İnternetin iyi ama bazen internet işaretinin üstüne işareti geliyor. Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Kablolu mu kablosuz mu bağlanıyorsun?
YavuzSelim18 Picopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 809 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2021 #3 Düşünüyorum düşünüyorum... Kablosuz bağlanıyorsun... Düşünüyorum düşünüyorum... Ttnet, TT Telekom veya TürkNet kullanıyorsun.. Düşünüyorum düşünüyorum.... Hocam Allah aşkına nasıl bilelim biraz bilgi verin. Ne yapalım hemen nasıl bağlandığını falan mı düşünelim.
Düşünüyorum düşünüyorum... Kablosuz bağlanıyorsun... Düşünüyorum düşünüyorum... Ttnet, TT Telekom veya TürkNet kullanıyorsun.. Düşünüyorum düşünüyorum.... Hocam Allah aşkına nasıl bilelim biraz bilgi verin. Ne yapalım hemen nasıl bağlandığını falan mı düşünelim.
M Miraç Aydoğmuş Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2021 #4 LeyzZ dedi: Kablolu mu kablosuz mu bağlanıyorsun? Genişletmek için tıkla... Kablolu
LeyzZ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2017 Mesajlar 1.379 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2021 #5 Miraç Aydoğmuş dedi: Kablolu Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetleriyle konuşman şart maalesef.