İnternet belli saatler arasında git gel yapıyor

eclip

Hectopat
Daha fazla  
İnternetim Türk Telekom. Yaklaşık 1 haftadır şikayetçi olduğum bir konu. Sabah saat 9'dan başlayıp, öğleden sonra 4-5'e kadar internet her 15-20 dakikada bir gidiyor. Bazen kendi kendine 5-10 dakika sonra geliyor. Bazen modemi aç kapa yapana kadar gelmiyor. Şubeyi aradığım zaman "Modemin yerini değiştirin, 10-20 dakika dinlendirin" gibi benim zaten denediğim şeyleri söylüyorlar İnternetin böyle olmasının sebebi ne olabilir?

Müşteri hizmetlerine yeniden ulaşın, müşteriye daima doğru bilgi vermek zorundalar. Eğer bu sorun devam ediyorsa yeni bir modeme geçiş sağlayın.

Bende Türk Telekom kullanıyorum, bir gün kablo yardımı ile televizyonuma internet bağlamıştım. Kablo'yu televizyona taktığım'da internet kesildi. Kabloyu televizyondan çıkardığım zaman sorunum düzeldi. İnternet kablosunun bu ve bunun gibi cihazlar'da bağlıysa çıkartın, öyle deneyiniz.

İyi forumlar. 👋

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı