Merax Decapat Katılım 12 Temmuz 2023 Mesajlar 539 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2025 #1 Merhaba internetimin hızını ölçtüm hızı normal ama örnek film izlerken 720p de bile donuyor. Önceden hiç olmuyordu yardımcı olabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2025
Merhaba internetimin hızını ölçtüm hızı normal ama örnek film izlerken 720p de bile donuyor. Önceden hiç olmuyordu yardımcı olabilir misiniz?
False Savior Decipat Katılım 24 Mart 2024 Mesajlar 641 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2025 #2 Merax dedi: Merhaba internetimin hızını ölçtüm hızı normal ama örnek film izlerken 720p de bile donuyor. Önceden hiç olmuyordu yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hangi internet sağlayıcısı? TurkNet ise bir süreliğine böyle olur yakın zamanda hacklendi çünkü.
Merax dedi: Merhaba internetimin hızını ölçtüm hızı normal ama örnek film izlerken 720p de bile donuyor. Önceden hiç olmuyordu yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hangi internet sağlayıcısı? TurkNet ise bir süreliğine böyle olur yakın zamanda hacklendi çünkü.
Merax Decapat Katılım 12 Temmuz 2023 Mesajlar 539 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2025 #3 False Savior dedi: Hangi internet sağlayıcısı? TurkNet ise bir süreliğine böyle olur yakın zamanda hacklendi çünkü. Genişletmek için tıkla... Turkcell.
False Savior dedi: Hangi internet sağlayıcısı? TurkNet ise bir süreliğine böyle olur yakın zamanda hacklendi çünkü. Genişletmek için tıkla... Turkcell.
False Savior Decipat Katılım 24 Mart 2024 Mesajlar 641 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2025 #4 Merax dedi: Turkcell. Genişletmek için tıkla... Modemi kapat aç yapmayı deneyin. Başka cihazlarda bağlıysa onların Wi-Fi'sini kapatın.
Merax dedi: Turkcell. Genişletmek için tıkla... Modemi kapat aç yapmayı deneyin. Başka cihazlarda bağlıysa onların Wi-Fi'sini kapatın.
Merax Decapat Katılım 12 Temmuz 2023 Mesajlar 539 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2025 #5 False Savior dedi: Modemi kapat aç yapmayı deneyin. Başka cihazlarda bağlıysa onların Wi-Fi'sini kapatın. Genişletmek için tıkla... Maalesef olmadı hocam denemiştim.
False Savior dedi: Modemi kapat aç yapmayı deneyin. Başka cihazlarda bağlıysa onların Wi-Fi'sini kapatın. Genişletmek için tıkla... Maalesef olmadı hocam denemiştim.
False Savior Decipat Katılım 24 Mart 2024 Mesajlar 641 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2025 #6 Merax dedi: Maalesef olmadı hocam denemiştim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır o halde üzgünüm başka çözümüm yok.
Merax dedi: Maalesef olmadı hocam denemiştim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır o halde üzgünüm başka çözümüm yok.
MaveNN Kilopat Cep Doktoru Katılım 1 Ocak 2022 Mesajlar 2.244 Makaleler 4 Çözümler 75 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Air M1 256 GB Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 2 Asus X550JX Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Meslek Erbabı. 15 Mart 2025 #7 Merax dedi: Merhaba internetimin hızını ölçtüm hızı normal ama örnek film izlerken 720p de bile donuyor. Önceden hiç olmuyordu yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Altyapısal bir sorun olabilir Superonline'da bende bu tarz problemler çok yaşadım müşteri hizmetlerini arayın durumla ilgili arıza kaydı oluştursunlar.
Merax dedi: Merhaba internetimin hızını ölçtüm hızı normal ama örnek film izlerken 720p de bile donuyor. Önceden hiç olmuyordu yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Altyapısal bir sorun olabilir Superonline'da bende bu tarz problemler çok yaşadım müşteri hizmetlerini arayın durumla ilgili arıza kaydı oluştursunlar.