Çözüldü İnternet bir anda yavaşladı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

m3ku4v

Femtopat
Daha fazla  
Sabah uyandığımda internetin adamakıllı çekmediğini fark ettim ama bu durum sadece kullandığım laptoptaydı. Telefonlarda normaldi bu internet düşüşü de anormal bir düşüş. Şu anda Google'yi bile zar zor 10-20 dk'da açıyor ama telefonumdan kendi internetimi paylaşıp laptoptan bağlandığımda sıkıntı olmuyor, sadece evin wifisinde sıkıntı çıkarıyor. Bende modemi kapatıp açtım reset falan attım ama olmadı, sonra PC'de Wi-Fi driverlarını güncellemelerini falan kontrol ettim eski driverları yükledim yine de düzelmedi. İnternetteki birçok şeyi denedim düzelmedi. İlk başlarda Wi-Fi'ya bağlanmıyordu sonra Wi-Fi'ya bağlandı ama dediğim gibi yavaş. Laptopta Ethernet girişi yok kabloyla deneyemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Antivirüs ile tarama yapın.

Düzeltmek için yaptığım şeyleren biride laptopu sıfırlamaktı sıfırladıktan sonra düzelmedi bilgisayarda virüs falan olduğunu sanmıyorum.

Ama yine de bir deneyeyim.

Yaptım düzelmedi.

Sorunu hallettim arkadaşlar laptopun arkasını açtım arkasında 2 tane kablo vardo bu 2 kablo yuvasından çıkmıştı ikisini de yerine oturttum çıt diye ses geldi ve internet düzeldi.

Düzeltmek için yaptığım şeyleren biride laptopu sıfırlamaktı sıfırladıktan sonra düzelmedi bilgisayarda virüs falan olduğunu sanmıyorum.

Ama yine de bir deneyeyim.

Yaptım düzelmedi.

Sorunu hallettim arkadaşlar laptopun arkasını açtım arkasında 2 tane kablo vardo bu 2 kablo yuvasından çıkmıştı ikisini de yerine oturttum çıt diye ses geldi ve internet düzeldi.

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…