ZeynelSlett Centipat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 209 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2023 #1 İnternet bir telefonda var diğerinde yoktu bende kapat aç yapıp sorunu düzelttim. Ama nedenini çok merak ediyorum.
İnternet bir telefonda var diğerinde yoktu bende kapat aç yapıp sorunu düzelttim. Ama nedenini çok merak ediyorum.
Merdt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9.645 Çözümler 51 Yer Afyonkarahisar 19 Ocak 2023 #2 IPler çakışmıştır belki.
ZeynelSlett Centipat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 209 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2023 #3 Merdt dedi: IP'ler çakışmıştır belki. Genişletmek için tıkla... Bir de bundan 1 2 ay önce bilgisayara virüs bulaşmıştı onunla mı alakalı diye dedim.
Merdt dedi: IP'ler çakışmıştır belki. Genişletmek için tıkla... Bir de bundan 1 2 ay önce bilgisayara virüs bulaşmıştı onunla mı alakalı diye dedim.
Merdt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9.645 Çözümler 51 Yer Afyonkarahisar 19 Ocak 2023 #4 Virüsten olsa kapatıp açtığınızda düzelmezdi bence.
ZeynelSlett Centipat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 209 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2023 #5 Merdt dedi: Virüsten olsa kapatıp açtığınızda düzelmezdi bence. Genişletmek için tıkla... Bir de virüs o kadar da içine girmedi diye düşünyorum
Merdt dedi: Virüsten olsa kapatıp açtığınızda düzelmezdi bence. Genişletmek için tıkla... Bir de virüs o kadar da içine girmedi diye düşünyorum
Merdt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9.645 Çözümler 51 Yer Afyonkarahisar 19 Ocak 2023 #6 Ondan değildir hocam. WiFi sürücüsü buglanmıştır ya da IPler çakışmıştır.
ZeynelSlett Centipat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 209 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2023 #7 Merdt dedi: Ondan değildir hocam. Wi-Fi sürücüsü buglanmıştır ya da IP'ler çakışmıştır. Genişletmek için tıkla... İnternetim zaten büyük markalar değil küçük bir a markası büyük markalar çok fazla fiyat çekince bende küçük a markasına geçtim 100TL'ye 30 MB download 6MB upload
Merdt dedi: Ondan değildir hocam. Wi-Fi sürücüsü buglanmıştır ya da IP'ler çakışmıştır. Genişletmek için tıkla... İnternetim zaten büyük markalar değil küçük bir a markası büyük markalar çok fazla fiyat çekince bende küçük a markasına geçtim 100TL'ye 30 MB download 6MB upload