İnternet bir var, bir yok

• Konuyu başlatan Silinen üye 182733
  • Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
S

Silinen üye 182733

Ziyaretçi
Dediğim gibi, internetim bir var bir yok. Modemi resetliyorum, 1-2dk kullanıyorum tekrar gidiyor. Wi-Fi bağlantımı kesiyorum, tekrar bağlanıyorum, İnternet 10 saniyeliğine geliyor, sonra tekrar gidiyor. Sorun sadece benim telefonumda değil. Evdeki tüm telefonlarda durum aynı şekilde.
Çözüm önerileriniz için şimdiden teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternet sağlayıcı firma ile iletişime geçiniz.

Modem arayüzünden bağlantı istatistiklerini atar mısın? Sanırım bölgedeki altyapı kalitesi , modeme tanımlı olan hızı karşılayamıyor. Diğer bir ihtimal, Modem ile ankastre kutusu arasındaki kablolar eskidiği yada zarar gördüğü için modemde SNR değeri düşük çıkıyor. Bu da her seferinde bağlantıyı yenileme ihtiyacı oluşturur.

1 aydır aynı şeyi yaşıyorum. 6-7 defa müşteri hizmetleri ile görüştüm, en sonunda onlar da bir sorun olmadığını, modem şirketi ile görüşmem gerektiğin söylediler. Modem şirketinin müşteri hizmetlerini de arayacağım, bakalım ne diyecekler. Mobil cihazlardan bağlanamıyorum. Yeniden başlatıyorum modemi, bazen 2 dakika var, bazen 15-20 dakika. Evde bulunan 3-4 mobil cihazda aynı durum var.

Modem arayüzünde hangi bölümde istatistikler?
Bir de bizde ankastre kutusu yok. Direk elektrik direğinden yalın adsl şeklinde geliyor. Ancak dediğiniz gibi direkten modeme gelen kablo hasar görmüş olabilir çünkü o kabloyu hiç açmadığım camdan geçirdim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…