İnternet cafe çıkması RX 560 ekran kartı alınır mı?

UMUTOTARHAN5

Centipat
Öncelikle herkese selamlar;
Size sormak istediğim konu şu, internet cafe çıkması bir ekran kartı buldum. 200 TL fiyat ile ASUS RX 560 2 GB OC bana dedikleri şey şu"2 ay garanti veririm termal macun yenilenmiş fanlar temizlenmiş bir şekilde vereceğim, "dedi. Ben de size danışmak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence içi açılmış ekran kartından ümit bekleme, birazda şans işi. Fakat elden geçmiş olarak gelecek sana.
Ben olsam almazdım.

Ben Aliexpress den , Asus un "750ti 2 GB OC. Edition" modelini aldım , değerler normal çıktı, şu an cayır cayır çalışıyor bir problemi yok. Bu kart da internet kafelerdeki bilgisayarlardan çıkma . Sana tavsiye vercek olursam ben çok zaman geçmeden daha iyi bir kart almayı planlıyorum 1 , 1.5 yıl kullanıp yetmediği dönemde değiştireceğim , alıp değiştirmeyi planlamıyorsan ömrü şansına bağlı. Değerler normal , düşüncelerinde esnek ise almak makul bir fikir.

Bence içi açılmış ekran kartından ümit bekleme, birazda şans işi. Fakat elden geçmiş olarak gelecek sana.
Ben olsam almazdım.
Ama ici fanlari temizlemek ve termal macunu yenilemek gibi bakimsal islemler icin aciliyor. Reballing gibi islemler icin degil. Furmark ile test yapin.

Satıcıyı tanıyorum ve kart sadece termal macun değişimi için açılacak.
Yer: İzmir dedebaşı can bilgisayar orada satılıyor.

Sakın almayın hocam. 2 ay garanti vermesinden belli. Büyük ihtimalle fırınlama ya da reballing yapılmış bir kart. Bu tür işlemler gören kartlar yaklaşık 1-2 ay sonra yine bozuluyor. Eğer alacaksanız FurMark ya da OCCT gibi bir programla test edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…