İnternet cafe için G4400 sistem tavsiyesi

Tarkan_Özdemir

Kilopat
Daha fazla  
Yeni bir internet cafe açmayı düşünüyorum. Uzun ömürlü normal oyunları oynatacak bir sistem planlıyorum. Bilgisayar başına 1.500 TL bütçe ayırdım... Sizlere kendi topladığım bir sistemi sorayım ona göre yorumlarınızı bekliyorum.

Intel Skylake Pentium G4400 3.3GHz 3MB Cache LGA1151 İşlemci

MSI H110M GAMING Intel H110 2133MHz DDR4 Soket 1151 Micro-ATX Anakart

MSI Amd Radeon R7 250 2GB OC 128Bit GDDR3 (DX12) PCI-E 3.0 Ekran Kartı R7 250 2GD3 OCV1

Kingston HyperX Black 4GB 2133MHz DDR4 RAM HX421C14FB/4

Buna göre öneriler yaparsanız sevinirim...

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam diğer parçaları da sayarsak 2 bin lirayı geçer bu sistem komple herşey dahil 1.500 lira limitim var. Teşekkür ederim

Monitör dahil olacak o zaman değil mi ? Yanlış anlamışım k.b. Hemen bakıyorum.

Aslında sizin sistem de güzel RAM 8 yaptınız mı iyi olur. 4 GB RAM cidden sıkıntı çıkarır.

Ekran kartı konusunda tam emin değilim alında sizin başka önerileriniz var mı acaba ekran kartı konusnda

10 pc 10 playstation olucak. Tavsiye edeceğiniz bir sistem varsa yardımcı olursanız sevinirim 1.500 TL limit daha fazlası mümkün değil maalesef.

Peki bu sistem sizce iyi mi normal oyunlarda kasma yapar mı öyle fazla ağır oyun olmayacak zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…