Başta İntel Core İ3 işlemci alıcaktım ama baktımki Pentium G3320 işlemciyle nerdeyse aynı performansı veriyor. Bazı işlemciyi test etme değerlerinde Pentium G3320 işlemci İ3 işlemciyi geçiyor.
Bu sistem ile (Full HD çözünürlük için) çoğu oyunu Medium - High arası rahatça oynatır. Meraklanmayın. Bütçeyi biraz aştık ama en iyi böyle sonuç alırsınız.
Ev kullanısı için evet ama internet kafelerde böyle bir sorun yok. HD 5750 bile günümüz oyunlarını mediumda açıyorsa o kartın ömrü var demektir. İnternet kafeye HD 7850 almak boş yere para harcamaktır. Türkiye'de de hiçbir kafede yoktur herhalde.
Hocam siz AtaGame'i duydunuz mu bilmiyorum ama içeriye yeni alınan 30 makinede de Phenom X6 965(965 diye hatırlıyorum. 8 ay önce gittim en son ) GTX660Ti - 8GB DDR3 1600MHz Ram - Belirttiğim kasa - AM3 veya AM3+ Asus bir anakart - 1 TB Barracuda takılı makinelerde... Çözünürlükler yeni makinelere de Full HD 22" monitörler alındı. Eski makinelerde 6850 takılı yanlış hatırlamıyor isem..
- - - Güncellendi - - -
Talep edildiği anda stokta nerede varsa istenilen şubeye yollanıyor. Almadan önce talep etsinler 2 güne kalmaz gelir oraya..