İnternet cafe için masaüstü toplama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@son_goku Tamam öyle de HD7770'in max. 2 senesi var. Sonra onu defnedeceğiz.. Biliyorsun değil mi ?

Syper arkadaşımın önerdiği gibi İntel Pentium G3220 işlemciyi alabilirsin. Seni yarı yolda bırakmaz.

Heh işte.. G3220 alan sonunda geldi Kardeş sen başta i3 alacaktın ama sonradan değiştirdin fikrini değil mi ?

Hocam kasa stokta bile değil stokta olduğu yerler çok az.

@son_goku Tamam öyle de HD7770'in max. 2 senesi var. Sonra onu defnedeceğiz.. Biliyorsun değil mi ?

Ev kullanısı için evet ama internet kafelerde böyle bir sorun yok. HD 5750 bile günümüz oyunlarını mediumda açıyorsa o kartın ömrü var demektir. İnternet kafeye HD 7850 almak boş yere para harcamaktır. Türkiye'de de hiçbir kafede yoktur herhalde.

Muğla'da internet kafede gtx 680, 8 gb ram, amd 8350, 256 gb ssd var. Kardelen internet diye geçiyor.

Hocam siz AtaGame'i duydunuz mu bilmiyorum ama içeriye yeni alınan 30 makinede de Phenom X6 965(965 diye hatırlıyorum. 8 ay önce gittim en son ) GTX660Ti - 8GB DDR3 1600MHz Ram - Belirttiğim kasa - AM3 veya AM3+ Asus bir anakart - 1 TB Barracuda takılı makinelerde... Çözünürlükler yeni makinelere de Full HD 22" monitörler alındı. Eski makinelerde 6850 takılı yanlış hatırlamıyor isem..

- - - Güncellendi - - -

Talep edildiği anda stokta nerede varsa istenilen şubeye yollanıyor. Almadan önce talep etsinler 2 güne kalmaz gelir oraya..

Bence internet kafeye Amd toplarsan bu paraya daha iyi performans alabilirsin. Ayrıca ekran kartları İntelden 30-40 tl de olsa daha ucuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…