İnternet Cafe için Microsoft Wired Desktop 600 Uygun mudur?

İnternet kafeler daha çok oyun amaçlı kullanıldığı için, ekipmanların ve sistemin caf caflı olması çok önemlidir. Mesela bizim burada bir internet kafe var, adı çıkmış, lüks diye. Ama herkes oraya gidiyor. Ki lüks ''Tag''ini de hak ediyor. Adamların en kötü sistemi benimkisinden daha iyi, ekipmanları zaten mükemmel. Yani oraya gidip ''üst düzey oyunculuk'' deneyimini yaşıyorsun. O yüzden ekipmanlar çok önemli. Klavye mekanik olmasa bile en azından RGB olsun. (Bkz. Motospeed). Fare de G300s gibi bir şey seçilebilir. Yani sistemlerinizin, ekipmanlarınızın kaliteli olduğunu hissettirin, daha iyi ekipman-sistem=daha fazla müşteri=daha fazla para=daha fazla bütçeyle dükkanı ''upgrade etmek''=çok daha fazla müşteri=çok daha fazla para

Haklısın. Fakat bilgisayar sistemi için yüksek bir meblağ harcadım. Klavye ve mouse'un ise pahalı olmasını istemiyorum.(Max 200 TL)

Bunlarda alınabilir.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20170712-200228.png
    Screenshot_20170712-200228.png
    48,5 KB · Görüntüleme: 126
Motospeed CK888 ya da Lite L combo olabilir. Bizzat Motospeed kullanıyorum eksileri ve artıları şunlar;
+Gerçek mekanik klavye
+Alimünyum kasa
+RGB ışıklandırma
+Kaliteli yapılı mouse
-Çok sesli klavye
-Mouse çok çabuk kirleniyor
-Malzeme kalitesi.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı