İnternet Cafe için sistem önerisi

NuteLya

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.
İnternet Cafe açmak istiyorum. Ona göre bütçe çıkartacağım. Yeme-içme olan çok güzel bir sosyal ortam hazırlamak istiyorum aslında.

Sizlerden isteğim yüksek sistem olarak belki yayın yapmak isteyen vs olur onun için bir sistem yaklaşık 10 tane toplayacağım. Oyun için de güncel her şeyi sağlam oynatacak sistem önerisi istiyorum. 30 kadar da oyun sistemi toplayacağım.

Monitör olarak sizce 144hz mi 240hz mi almalıyım?

Ekstra önerileriniz varsa onlara da açığım. Şu anda herhangi bir malzeme alınmadı. Bu olursa iyi olur geleceğe dönük gibisinden. Oyuncu koltuğu, masa vs dahil.
Konsept fikirleriniz varsa onları da değerlendirebilirim teşekkürler.

Bütçe belirtmiyorum. Çünkü internet kafe olduğu için ona göre sistem önereceğinizi olabilecek en makul seviyede öneri yapacağınızı biliyorum. Teşekkürler.

Yeme icme eklersen, gencler bilgisayarlarin icine edebilir.

144 yeterlidir bence. Ekran kartı olarak AMD tercih ederseniz alt taraftan mining de yürütürsünüz. İşlemci 3600 olabilir belki. Yada intel düşünürsün 10400 falan.

144 yeterlidir bence. Ekran kartı olarak AMD tercih ederseniz alt taraftan mining de yürütürsünüz. İşlemci 3600 olabilir belki. ya da Intel düşünürsün 10400 falan.

İnternet Cafe'lerde mining yapılması bilgisayarları aşırı derecede yoruyor ve sistemsel hatalar oluyor.

Bence ağırlığınızı oyun bilgisayarı olsun orta seviye bir sistem toplamanız önerimdir ne kadar çok bilgisayar o kadar çok müşteri 1650li sistemler tercih edebilirsiniz bence

Bence ağırlığınızı oyun bilgisayarı olsun orta seviye bir sistem toplamanız önerimdir ne kadar çok bilgisayar o kadar çok müşteri 1650'li sistemler tercih edebilirsiniz bence
Günümüzde her oyunda sorun yaratmayacak GPU arıyorsanız GTX 1660 Super/Ti gibi kartların ötesine bakmanız gerekiyor.

144Hz monitörlü sistemler olabilir aşırı abartmayın internet kafeye gelipte böyle ağır oyun oynayacak birisi çok fazla yok genellikle Valorant CS:GO falan oynuyorlar 1650/570 gibi.

Günümüzde her oyunda sorun yaratmayacak GPU arıyorsanız GTX 1660 Super/Ti gibi kartların ötesine bakmanız gerekiyor.

Orta seviye demiştim zaten. 1660 Ti ile 1650 arasında çok performans farkı var fakat bir o kadar da fiyat farkı var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…