mercovalo Decapat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 275 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2022 #1 Musteriden parayi alamiyorum, fareyi nereye tutarsam tutayim algilamiyor parayi, gercekten aşırı sinir bozucu.
Musteriden parayi alamiyorum, fareyi nereye tutarsam tutayim algilamiyor parayi, gercekten aşırı sinir bozucu.
KannHeil Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 1.492 Çözümler 6 22 Ocak 2022 #2 Gardiyan tut müşteriler uzun süre bekleyince kaçmaya çalışıyor gardiyan döverek parayı alıyor. O bug çok sinir bozucu ben bu yöntemle çözdüm.
Gardiyan tut müşteriler uzun süre bekleyince kaçmaya çalışıyor gardiyan döverek parayı alıyor. O bug çok sinir bozucu ben bu yöntemle çözdüm.
Arthurmorgan313 Hectopat Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 661 Çözümler 3 22 Ocak 2022 #3 mercovalo dedi: Musteriden parayi alamiyorum, fareyi nereye tutarsam tutayim algilamiyor parayi, gercekten aşırı sinir bozucu. Genişletmek için tıkla... Dövüp alcaksın parayı vermeyen olursa.
mercovalo dedi: Musteriden parayi alamiyorum, fareyi nereye tutarsam tutayim algilamiyor parayi, gercekten aşırı sinir bozucu. Genişletmek için tıkla... Dövüp alcaksın parayı vermeyen olursa.
Elandeer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2017 Mesajlar 2.146 Çözümler 9 22 Ocak 2022 #4 Aynı sorunu yaşadım hocam. Önceleri gardiyan tut. Bir müddet sorna dükkandan ayrılınca gardiyan dövüp alıyor parayı. Sonraları ise çözümün pos makinesi olsun. Çoğu müşteri posa basıp geçiyor.
Aynı sorunu yaşadım hocam. Önceleri gardiyan tut. Bir müddet sorna dükkandan ayrılınca gardiyan dövüp alıyor parayı. Sonraları ise çözümün pos makinesi olsun. Çoğu müşteri posa basıp geçiyor.
mercovalo Decapat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 275 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2022 #5 Arthurmorgan313 dedi: Dövüp alacaksın parayı vermeyen olursa. Genişletmek için tıkla... Uzatiyorlar ama alamiyorum
Arthurmorgan313 dedi: Dövüp alacaksın parayı vermeyen olursa. Genişletmek için tıkla... Uzatiyorlar ama alamiyorum
E Ed1tH Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2019 Mesajlar 4.870 Çözümler 40 22 Ocak 2022 #6 Bilgisayara otur müşteriye bakarak Space bas.
mercovalo Decapat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 275 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2022 #7 Ed1tH dedi: Bilgisayara otur müşteriye bakarak Space bas. Genişletmek için tıkla... Cok teşekkür ederim
Ed1tH dedi: Bilgisayara otur müşteriye bakarak Space bas. Genişletmek için tıkla... Cok teşekkür ederim