slsflex Centipat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2022 #1 Herkese selam, Internet Cafe Simulator 2'de polis kafemi bastığı zaman sürekli miningleri görüyor ve ceza yiyorum. Polisin ne zaman baskın yapacağından haberim oluyor ancak miningleri ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Miningleri kapatmam mı lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Temmuz 2022
Herkese selam, Internet Cafe Simulator 2'de polis kafemi bastığı zaman sürekli miningleri görüyor ve ceza yiyorum. Polisin ne zaman baskın yapacağından haberim oluyor ancak miningleri ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Miningleri kapatmam mı lazım?
Emperor4231 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 7.736 Makaleler 1 Çözümler 114 Yer Konya Daha fazla Sistem Özellikleri HP OMEN 30L, RTX 3060, Ryzen 5 5600X, HyperX 3200Mhz CL22 16GB Dual Kit Cinsiyet Erkek Meslek Kılınç Makina Tarım Sanayi'de çalışıyor 20 Temmuz 2022 #2 1. Oyunda bilgisayardan bir uygulama kiralayınca polisin geleceğini haber veriyordu. Miningleri kapatman gerekiyor. Artı 0 Eksi
1. Oyunda bilgisayardan bir uygulama kiralayınca polisin geleceğini haber veriyordu. Miningleri kapatman gerekiyor.