Ömer4872 Decapat Katılım 16 Ocak 2023 Mesajlar 627 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2024 #1 Başlıkta gördüğünüz gibi karaktere yemek yediriyorum halen bayılıyor. Enerji barı düşüyor enerji nasıl yükseltiliyor bir yolu var mı?
Başlıkta gördüğünüz gibi karaktere yemek yediriyorum halen bayılıyor. Enerji barı düşüyor enerji nasıl yükseltiliyor bir yolu var mı?
Burak5415 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 3.412 Çözümler 36 Yer Sakarya/Adapazarı Daha fazla Sistem Özellikleri R5 2400G - VEGA 11 - 8X2 16 GB DDR4 - 240GB M2 Cinsiyet Erkek 3 Mart 2024 #2 Ömer4872 dedi: Başlıkta gördüğünüz gibi karaktere yemek yediriyorum halen bayılıyor. Enerji barı düşüyor enerji nasıl yükseltiliyor bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Enerji için uyuyup günü geçirmen gerekli.
Ömer4872 dedi: Başlıkta gördüğünüz gibi karaktere yemek yediriyorum halen bayılıyor. Enerji barı düşüyor enerji nasıl yükseltiliyor bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Enerji için uyuyup günü geçirmen gerekli.
Ömer4872 Decapat Katılım 16 Ocak 2023 Mesajlar 627 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2024 #3 Burak5415 dedi: Enerji için uyuyup günü geçirmen gerekli. Genişletmek için tıkla... Daha gün bitmeden bayılıyor ne yapayım.
Burak5415 dedi: Enerji için uyuyup günü geçirmen gerekli. Genişletmek için tıkla... Daha gün bitmeden bayılıyor ne yapayım.
Plaxy Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 547 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2024 #4 Ömer4872 dedi: Daha gün bitmeden bayılıyor ne yapayım. Genişletmek için tıkla... Hocam bu yumruk vs. geliştirme yerinde enerji dayanıklılığı gibi bir şey var onu yükseltince enerjimiz az gidiyordu.
Ömer4872 dedi: Daha gün bitmeden bayılıyor ne yapayım. Genişletmek için tıkla... Hocam bu yumruk vs. geliştirme yerinde enerji dayanıklılığı gibi bir şey var onu yükseltince enerjimiz az gidiyordu.
Ömer4872 Decapat Katılım 16 Ocak 2023 Mesajlar 627 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2024 #5 Plaxy dedi: Hocam bu yumruk vs. geliştirme yerinde enerji dayanıklılığı gibi bir şey var onu yükseltince enerjimiz az gidiyordu. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler akşam bakacağım. Plaxy dedi: Hocam bu yumruk vs. geliştirme yerinde enerji dayanıklılığı gibi bir şey var onu yükseltince enerjimiz az gidiyordu. Genişletmek için tıkla... Bir de hangi tuşa koşuluyor ve komut tuşlarını değiştirebiliyor muyuz? Son düzenleme: 3 Mart 2024
Plaxy dedi: Hocam bu yumruk vs. geliştirme yerinde enerji dayanıklılığı gibi bir şey var onu yükseltince enerjimiz az gidiyordu. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler akşam bakacağım. Plaxy dedi: Hocam bu yumruk vs. geliştirme yerinde enerji dayanıklılığı gibi bir şey var onu yükseltince enerjimiz az gidiyordu. Genişletmek için tıkla... Bir de hangi tuşa koşuluyor ve komut tuşlarını değiştirebiliyor muyuz?
Plaxy Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 547 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2024 #6 Ömer4872 dedi: Teşekkürler akşam bakacağım. Bir de hangi tuşa koşuluyor ve komut tuşlarını değiştirebiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Shift veya CTRL ile koşulması lazımdı yanlış hatırlamıyorsam komut tuşları olaylarını hatırlamıyorum.
Ömer4872 dedi: Teşekkürler akşam bakacağım. Bir de hangi tuşa koşuluyor ve komut tuşlarını değiştirebiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Shift veya CTRL ile koşulması lazımdı yanlış hatırlamıyorsam komut tuşları olaylarını hatırlamıyorum.