Cann3 Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 108 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2022 #1 Kötü bir bilgisayarım var istediğinizi söyleyebilirim (ekran kartı, RAM vb.) En düşük ayarlarda bile kasmaya devam ediyor nasıl çözebilirim?
Kötü bir bilgisayarım var istediğinizi söyleyebilirim (ekran kartı, RAM vb.) En düşük ayarlarda bile kasmaya devam ediyor nasıl çözebilirim?
METRHN Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 325 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Normal Bir İnsan 4 Haziran 2022 #2 Cann3 dedi: Kötü bir bilgisayarım var istediğinizi söyleyebilirim (ekran kartı, RAM vb.) En düşük ayarlarda bile kasmaya devam ediyor nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Optimizasyonu çok iyi bir oyun değil. Bilgisayarınızın özelliklerini söyleyin yardımcı olalım. Artı 0 Eksi
Cann3 dedi: Kötü bir bilgisayarım var istediğinizi söyleyebilirim (ekran kartı, RAM vb.) En düşük ayarlarda bile kasmaya devam ediyor nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Optimizasyonu çok iyi bir oyun değil. Bilgisayarınızın özelliklerini söyleyin yardımcı olalım.
Eeries Kilopat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 837 Makaleler 2 Çözümler 11 Yer AM4 4 Haziran 2022 #3 Çözünürlüğü düşürebilirsin, zaten en düşük ayarlardaysa yapılabilecek çok farklı bir şey yok. Artı 0 Eksi
Snorem Picopat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 913 Çözümler 6 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mafia 4 Haziran 2022 #4 Optimizasyonu kötü bir oyun. FPS arttırmak için ekran kartı ayarlarınızı performansa çekebilirsiniz ya da oyun içi çözünürlüğü düşürebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Optimizasyonu kötü bir oyun. FPS arttırmak için ekran kartı ayarlarınızı performansa çekebilirsiniz ya da oyun içi çözünürlüğü düşürebilirsiniz.
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 4.998 Makaleler 3 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2022 #5 Çimleri kapatan bir ayarı vardı, onu dene. Yine kasıyorsa çokta bir çözüm yok gibi, %temp% dosyasını boşalt. Artı 0 Eksi
Çimleri kapatan bir ayarı vardı, onu dene. Yine kasıyorsa çokta bir çözüm yok gibi, %temp% dosyasını boşalt.
KS KS Cann3 Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 108 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2022 #6 Snorem dedi: Optimizasyonu kötü bir oyun. FPS arttırmak için ekran kartı ayarlarınızı performansa çekebilirsiniz ya da oyun içi çözünürlüğü düşürebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... @Snorem ekran kartını performansa nasıl çekiyoruz+ @METRHN RAM 3GB ekran kartı GeForce9600M GT Intel Core 2 Duo CPU T6600 2.20 GHz, interno SSD. Artı 0 Eksi
Snorem dedi: Optimizasyonu kötü bir oyun. FPS arttırmak için ekran kartı ayarlarınızı performansa çekebilirsiniz ya da oyun içi çözünürlüğü düşürebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... @Snorem ekran kartını performansa nasıl çekiyoruz+ @METRHN RAM 3GB ekran kartı GeForce9600M GT Intel Core 2 Duo CPU T6600 2.20 GHz, interno SSD.
Snorem Picopat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 913 Çözümler 6 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mafia 4 Haziran 2022 #7 Cann3 dedi: @Snorem ekran kartını performansa nasıl çekiyoruz+ @METRHN RAM 3GB ekran kartı GeForce9600M GT Intel Core 2 Duo CPU T6600 2.20 GHz, interno SSD. Genişletmek için tıkla... Masaüstüne sağ tıkla. Ndivia Denetim Masası adında bir yer olması lazım. Görüntü ayarlarından performansa çekeceksin. Artı 0 Eksi
Cann3 dedi: @Snorem ekran kartını performansa nasıl çekiyoruz+ @METRHN RAM 3GB ekran kartı GeForce9600M GT Intel Core 2 Duo CPU T6600 2.20 GHz, interno SSD. Genişletmek için tıkla... Masaüstüne sağ tıkla. Ndivia Denetim Masası adında bir yer olması lazım. Görüntü ayarlarından performansa çekeceksin.
KS KS Cann3 Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 108 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2022 #8 Snorem dedi: Masaüstüne sağ tıkla. NVIDIA Denetim Masası adında bir yer olması lazım. Görüntü ayarlarından performansa çekeceksin. Eki Görüntüle 1408912 Genişletmek için tıkla... Az önce baktım eskiden performansa getirmişim zaten onu. Artı 0 Eksi
Snorem dedi: Masaüstüne sağ tıkla. NVIDIA Denetim Masası adında bir yer olması lazım. Görüntü ayarlarından performansa çekeceksin. Eki Görüntüle 1408912 Genişletmek için tıkla... Az önce baktım eskiden performansa getirmişim zaten onu.
clareon Megapat Katılım 29 Ekim 2014 Mesajlar 580 Makaleler 3 Çözümler 1 4 Haziran 2022 #9 3060 ile bende de kasıyor oyun. Tamam oynanmayacak kadar kasmıyor ama kasıyor sonuçta. Oyunun kendisi de sorunlu. Artı 0 Eksi
3060 ile bende de kasıyor oyun. Tamam oynanmayacak kadar kasmıyor ama kasıyor sonuçta. Oyunun kendisi de sorunlu.