Sound Track Centipat Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 708 Yer Almanya Hamm 20 Haziran 2020 #1 Arkadaşlar telefona internet Cafe Simulator indirdim. Oyunu 3 saat oynadım sonra çıktım ve daha sonra yine girdim ve para hariç dükkandaki her şey silinmiş. Muhtemelen oyunu kaydetmeyi unutmuşum. Oyunu nasıl kaydederim?
Arkadaşlar telefona internet Cafe Simulator indirdim. Oyunu 3 saat oynadım sonra çıktım ve daha sonra yine girdim ve para hariç dükkandaki her şey silinmiş. Muhtemelen oyunu kaydetmeyi unutmuşum. Oyunu nasıl kaydederim?
Enes3078 Exapat Sosyal Tayfı 1000'e Doğru Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 16.011 Makaleler 17 Çözümler 671 Yer Malatya Daha fazla Sistem Özellikleri i5-12400F, RTX 3070 Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 20 Haziran 2020 #2 O oyun aşırı sıkıntılı bence oyundan çıkarken menüye girip kaydet ve çık gibi bir seçenek vardır
H hknkrts Hectopat Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 20 Haziran 2020 #3 Uyuduğunuzda oyun kaydediliyordu yanlış hatırlamıyorsam.
Enes3078 Exapat Sosyal Tayfı 1000'e Doğru Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 16.011 Makaleler 17 Çözümler 671 Yer Malatya Daha fazla Sistem Özellikleri i5-12400F, RTX 3070 Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 20 Haziran 2020 #4 Aslınd hknkrts dedi: Uyuduğunuzda oyun kaydediliyordu yanlış hatırlamıyorsam. Genişletmek için tıkla... Evet yanlış hatırlamıyorsun tamamen doğru ben de şimdi hatırladım
Aslınd hknkrts dedi: Uyuduğunuzda oyun kaydediliyordu yanlış hatırlamıyorsam. Genişletmek için tıkla... Evet yanlış hatırlamıyorsun tamamen doğru ben de şimdi hatırladım
Sound Track Centipat Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 708 Yer Almanya Hamm 20 Haziran 2020 #5 Enes3078 dedi: O oyun aşırı sıkıntılı bence oyundan çıkarken menüye girip kaydet ve çık gibi bir seçenek vardır Genişletmek için tıkla... hknkrts dedi: Uyuduğunuzda oyun kaydediliyordu yanlış hatırlamıyorsam. Genişletmek için tıkla... Uyuduktan sonra oyuna çıkıp girince oyunda olmadığımız zaman dükkandaki PC'lerin çalınma gibi bir durumu var mı?
Enes3078 dedi: O oyun aşırı sıkıntılı bence oyundan çıkarken menüye girip kaydet ve çık gibi bir seçenek vardır Genişletmek için tıkla... hknkrts dedi: Uyuduğunuzda oyun kaydediliyordu yanlış hatırlamıyorsam. Genişletmek için tıkla... Uyuduktan sonra oyuna çıkıp girince oyunda olmadığımız zaman dükkandaki PC'lerin çalınma gibi bir durumu var mı?
Enes3078 Exapat Sosyal Tayfı 1000'e Doğru Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 16.011 Makaleler 17 Çözümler 671 Yer Malatya Daha fazla Sistem Özellikleri i5-12400F, RTX 3070 Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 20 Haziran 2020 #6 Sound Track dedi: Uyuduktan sonra oyuna çıkıp girince oyunda olmadığımız zaman dükkandaki PC'lerin çalınma gibi bir durumu var mı? Genişletmek için tıkla... Evet ama güvenlik alabilirsin son yamayla güvenlik hırsız da durduruyordu sanırsam
Sound Track dedi: Uyuduktan sonra oyuna çıkıp girince oyunda olmadığımız zaman dükkandaki PC'lerin çalınma gibi bir durumu var mı? Genişletmek için tıkla... Evet ama güvenlik alabilirsin son yamayla güvenlik hırsız da durduruyordu sanırsam