Chx0s Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 128 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2021 #1 RAM 16GB Ekran kartı RTX 3050 İşlemci İntel Core i7 11. nesil İnt Cafe Simulator'da oyun makinesi buga giriyor bir yere yerleştiremiyorum, altıma doğru tutunca havaya uçuyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Aralık 2021
İnt Cafe Simulator'da oyun makinesi buga giriyor bir yere yerleştiremiyorum, altıma doğru tutunca havaya uçuyorum.
W Wqxte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 2.228 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2021 #2 Chx0s dedi: İnt Cafe Simulator'da oyun makinesi buga giriyor bir yere yerleştiremiyorum, altıma doğru tutunca havaya uçuyorum. Genişletmek için tıkla... Flying Simulator işte. Tek oyunda 2 oyun almışsınız daha ne şaka maka o bende de oluyordu sistemsel bir şey değil. Gidebildiğim kadar uzağa gidip en uzak noktadan koyuyordum geçiyordu bir deneyin isterseniz. Artı 0 Eksi
Chx0s dedi: İnt Cafe Simulator'da oyun makinesi buga giriyor bir yere yerleştiremiyorum, altıma doğru tutunca havaya uçuyorum. Genişletmek için tıkla... Flying Simulator işte. Tek oyunda 2 oyun almışsınız daha ne şaka maka o bende de oluyordu sistemsel bir şey değil. Gidebildiğim kadar uzağa gidip en uzak noktadan koyuyordum geçiyordu bir deneyin isterseniz.
A acar92 Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 552 Çözümler 3 14 Aralık 2021 #3 Chx0s dedi: İnt Cafe Simulator'da oyun makinesi buga giriyor bir yere yerleştiremiyorum, altıma doğru tutunca havaya uçuyorum. Genişletmek için tıkla... Half-Life speedrundada bir şeyi tutup altına koyunca da uçuyordun. Artı 0 Eksi
Chx0s dedi: İnt Cafe Simulator'da oyun makinesi buga giriyor bir yere yerleştiremiyorum, altıma doğru tutunca havaya uçuyorum. Genişletmek için tıkla... Half-Life speedrundada bir şeyi tutup altına koyunca da uçuyordun.
KS KS Chx0s Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 128 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2021 #4 Artı 0 Eksi