Oyunumu Steam'dan aldım daha az önce korsan oynuyordum satın al düzelir dediler satın aldım hala sorun devam etmekte resimde paylaştığım gibi bir hata veriyor aşağıda ekran kartı ile ilgili olabilir mi?
Oyunumu Steam'dan aldım daha az önce korsan oynuyordum satın al düzelir dediler satın aldım hala sorun devam etmekte resimde paylaştığım gibi bir hata veriyor aşağıda ekran kartı ile ilgili olabilir mi?
Ekran kartının Driver'ları güncel mi?
Windowsunuzun sistem tabanı 32 Bit mi 64 Bit mi?
İşletim sisteminizden de kaynaklı olabilir Windows 7 yerine Windows 10'a geçmenizi tavsiye ederim.
Ekran kartının Driver'ları güncel mi?
Windowsunuzun sistem tabanı 32 Bit mi 64 Bit mi?
İşletim sisteminizden de kaynaklı olabilir Windows 7 yerine Windows 10'a geçmenizi tavsiye ederim.
ekran kartımın driver i güncel 64 bit işletim sistemi var windows 10 yapmayı deneyeceğim fakat orjinal windows 10 almam mı daha iyidir yoksa normal olsa da olur mu?
Ekran kartımın Driver'i güncel 64 Bit işletim sistemi var Windows 10 yapmayı deneyeceğim fakat orijinal Windows 10 almam mı daha iyidir yoksa normal olsa da olur mu?
oyunu steam den satın aldım ilk müşteri gelip oturuyo ve sonrasında oyun bieden donuyo alta atıyo sonra oyun kapanıyo. Windows 10 işletim sistemimde var.