Hasan Efe Aslan Decapat Katılım 17 Mayıs 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2022 #1 Internet Cafe Simulator oyundan çıkıp tekrar girince mining sistemler kapanıyor ve açılmıyor ancak yerinden alınca ve tekrar koyunca açılıyor. Sebebi nedir?
Internet Cafe Simulator oyundan çıkıp tekrar girince mining sistemler kapanıyor ve açılmıyor ancak yerinden alınca ve tekrar koyunca açılıyor. Sebebi nedir?
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.991 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2022 #2 Sistemi geri aç?
Hasan Efe Aslan Decapat Katılım 17 Mayıs 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2022 #3 Yeyil dedi: Sistemi geri aç? Genişletmek için tıkla... açılmıyor işte kaydediyorum oyunu çıkıyorum sonra geri oyunu açtığımda ise kapalı oluyor ve açılmıyor
Yeyil dedi: Sistemi geri aç? Genişletmek için tıkla... açılmıyor işte kaydediyorum oyunu çıkıyorum sonra geri oyunu açtığımda ise kapalı oluyor ve açılmıyor
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.991 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2022 #4 Hasan Efe Aslan dedi: Açılmıyor işte kaydediyorum oyunu çıkıyorum sonra geri oyunu açtığımda ise kapalı oluyor ve açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Internet Cafe SIM zaten para söğüşleme tuzağı fixlemiyor hiçbir şekilde yapıcısı.
Hasan Efe Aslan dedi: Açılmıyor işte kaydediyorum oyunu çıkıyorum sonra geri oyunu açtığımda ise kapalı oluyor ve açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Internet Cafe SIM zaten para söğüşleme tuzağı fixlemiyor hiçbir şekilde yapıcısı.