İ İbrahim_alg21 Decapat Katılım 17 Şubat 2023 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2025 #1 Merhaba arkadaşlar, slayt düzenliyeceğim internet kafelerde PowerPoint var mı? Bilgisi olan yazsın. Teşekkür ederim cevaplar için. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Nisan 2025
Merhaba arkadaşlar, slayt düzenliyeceğim internet kafelerde PowerPoint var mı? Bilgisi olan yazsın. Teşekkür ederim cevaplar için.
nemye Nanopat Katılım 26 Ocak 2025 Mesajlar 699 Çözümler 22 29 Nisan 2025 #2 İbrahim_alg21 dedi: Merhaba arkadaşlar, slayt düzenliyeceğim internet kafelerde PowerPoint var mı? Bilgisi olan yazsın. Teşekkür ederim cevaplar için. Genişletmek için tıkla... %95'inde mevcut.
İbrahim_alg21 dedi: Merhaba arkadaşlar, slayt düzenliyeceğim internet kafelerde PowerPoint var mı? Bilgisi olan yazsın. Teşekkür ederim cevaplar için. Genişletmek için tıkla... %95'inde mevcut.
İ İbrahim_alg21 Decapat Katılım 17 Şubat 2023 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2025 #3 nemye dedi: %95'inde mevcut. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam nemye dedi: %95'inde mevcut. Genişletmek için tıkla... Oyuncu bilgisayarında mevcut mu acaba
nemye dedi: %95'inde mevcut. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam nemye dedi: %95'inde mevcut. Genişletmek için tıkla... Oyuncu bilgisayarında mevcut mu acaba
nemye Nanopat Katılım 26 Ocak 2025 Mesajlar 699 Çözümler 22 29 Nisan 2025 #4 İbrahim_alg21 dedi: Teşekkür ederim hocam Oyuncu bilgisayarında mevcut mu acaba Genişletmek için tıkla... Mevcuttur hocam internet kafe sonuçta. Orkun Işıtmak'ın gittiği en pahalı "esporcu" internet kafede bile Powerpoint desteği mevcuttu.
İbrahim_alg21 dedi: Teşekkür ederim hocam Oyuncu bilgisayarında mevcut mu acaba Genişletmek için tıkla... Mevcuttur hocam internet kafe sonuçta. Orkun Işıtmak'ın gittiği en pahalı "esporcu" internet kafede bile Powerpoint desteği mevcuttu.
myu Hectopat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 243 Çözümler 5 29 Nisan 2025 #5 Windows PowerPoint ile geliyor ama lisansı olmaz ise kullanamayabilirsiniz. Yine bilgisayardan bilgisayara değişebileceğini düşünüyorum.
Windows PowerPoint ile geliyor ama lisansı olmaz ise kullanamayabilirsiniz. Yine bilgisayardan bilgisayara değişebileceğini düşünüyorum.
celilemrednsmnt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Şubat 2020 Mesajlar 5.231 Makaleler 2 Çözümler 25 Yer Yalova Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600, Gainward RTX 4060 Python II, GoodRam 2x8 16 GB 3600 MHz, MSI MPG B550 GAMING PLUS, Kioxia Exceria G2 1 TB, Silver Stone PF240 Sıvı soğutma, WD 1 TB HDD, Dark GT PRO Mesh Kasa. Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknikeri 29 Nisan 2025 #6 Olmasa bile web üzerinde ücretsiz şekilde kullanabilirsiniz.
ORHAN_Pro Megapat Katılım 31 Ekim 2015 Mesajlar 154 Çözümler 1 29 Nisan 2025 #7 İbrahim_alg21 dedi: Merhaba arkadaşlar, slayt düzenliyeceğim internet kafelerde PowerPoint var mı? Bilgisi olan yazsın. Teşekkür ederim cevaplar için. Genişletmek için tıkla... Evet olabilir,USB belleğe de aktarabilirseniz güzel olur.
İbrahim_alg21 dedi: Merhaba arkadaşlar, slayt düzenliyeceğim internet kafelerde PowerPoint var mı? Bilgisi olan yazsın. Teşekkür ederim cevaplar için. Genişletmek için tıkla... Evet olabilir,USB belleğe de aktarabilirseniz güzel olur.
myu Hectopat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 243 Çözümler 5 29 Nisan 2025 #8 celilemrednsmnt dedi: Olmasa bile web üzerinde ücretsiz şekilde kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Şöyle Link vereyim.
celilemrednsmnt dedi: Olmasa bile web üzerinde ücretsiz şekilde kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Şöyle Link vereyim.
İ İbrahim_alg21 Decapat Katılım 17 Şubat 2023 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2025 #9 ORHAN_Pro dedi: Evet olabilir,USB belleğe de aktarabilirseniz güzel olur. Genişletmek için tıkla... Saol reis myu dedi: Şöyle Link vereyim. Genişletmek için tıkla... Saol dostum celilemrednsmnt dedi: Olmasa bile web üzerinde ücretsiz şekilde kullanabilirsin Genişletmek için tıkla... Saol dostum myu dedi: Windows PowerPoint ile geliyor ama lisansı olmaz ise kullanamayabilirsiniz. Yine bilgisayardan bilgisayara değişebileceğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Olmazsa webten yaparım
ORHAN_Pro dedi: Evet olabilir,USB belleğe de aktarabilirseniz güzel olur. Genişletmek için tıkla... Saol reis myu dedi: Şöyle Link vereyim. Genişletmek için tıkla... Saol dostum celilemrednsmnt dedi: Olmasa bile web üzerinde ücretsiz şekilde kullanabilirsin Genişletmek için tıkla... Saol dostum myu dedi: Windows PowerPoint ile geliyor ama lisansı olmaz ise kullanamayabilirsiniz. Yine bilgisayardan bilgisayara değişebileceğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Olmazsa webten yaparım