K Kaskocu Picopat Katılım 2 Şubat 2024 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2024 #1 Merhaba, 1-2 saattır bu problemi yaşıyorum. Modemi kapatıp açtığım zaman 30-45 dakikalığına normale dönüyor ve geri aynı sorun oluyor. İnternete bağlıyım herhangi bir sorun yok ama kullanamıyorum.
Merhaba, 1-2 saattır bu problemi yaşıyorum. Modemi kapatıp açtığım zaman 30-45 dakikalığına normale dönüyor ve geri aynı sorun oluyor. İnternete bağlıyım herhangi bir sorun yok ama kullanamıyorum.
S sUmUTy Femtopat Katılım 26 Ağustos 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2024 #2 İlk olarak bir sorum var bilgisayarda mı yaşıyorsun bu sorunu tablet-telefonda mı?
K Kaskocu Picopat Katılım 2 Şubat 2024 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2024 #3 sUmUTy dedi: İlk olarak bir sorum var bilgisayarda mı yaşıyorsun bu sorunu tablet-telefonda mı? Genişletmek için tıkla... Gerek kalmadi hocam Ethernet surucusunu guncelledim ve sorun duzeldi. sUmUTy dedi: İlk olarak bir sorum var bilgisayarda mı yaşıyorsun bu sorunu tablet-telefonda mı? Genişletmek için tıkla... Hocam sorun çözülmüştü ama belli bir süre. Şu an hala devam ediyor. Son düzenleme: 7 Eylül 2024
sUmUTy dedi: İlk olarak bir sorum var bilgisayarda mı yaşıyorsun bu sorunu tablet-telefonda mı? Genişletmek için tıkla... Gerek kalmadi hocam Ethernet surucusunu guncelledim ve sorun duzeldi. sUmUTy dedi: İlk olarak bir sorum var bilgisayarda mı yaşıyorsun bu sorunu tablet-telefonda mı? Genişletmek için tıkla... Hocam sorun çözülmüştü ama belli bir süre. Şu an hala devam ediyor.