İnternet çekmiyor

messi05

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarı sıfırladım sonra internet çekmemeye başladı modemi açıp kapattım ve çekmeye başladı. Spotify indirdim ama Steam indirmeye çalışıyorum bana internet bağlantısı yok diye hata veriyor nedeni ne olabilir?
Ve farklı bir sorun daha var görev çubuğu bazen donuyor ve yenilenmiş gibi kapanıp açılıyor zaten bunun için sıfırlamıştım.

Hocam kasanınız internet kablonuzu kontrol edin, dns ayarlarınızı kontrol edin olmazsa internet sağlayıcınızın müşteri hizmetlerini arayın. Steam için şu çözümü uygulayın Steam

Bilgisayarı sıfırladıktan sonra oluşan bir hataysa Wi-Fi driverını Windows'un tam yükleyememesinden kaynaklı olabilir. Driverı kaldırıp kendi sitesinden tekrar yükleyince çözülmüştü. Bazı laptoplarda özellikle en güncel yazılım yerine eski sürüm daha stabil oluyor.

Bilgisayarı sıfırladıktan sonra oluşan bir hataysa Wi-Fi driverını Windows'un tam yükleyememesinden kaynaklı olabilir. Driverı kaldırıp kendi sitesinden tekrar yükleyince çözülmüştü. Bazı laptoplarda özellikle en güncel yazılım yerine eski sürüm daha stabil oluyor.

Benimki masaüstü kabloyla bağlı internet driver indirmeme gerek var mı?

Hocam VPN ile girmeyi dener misiniz veya size Steam'ın setup dosyasını gönderebilirim.

Evet VPN ile girdim ve şu an Steam iniyor teşekkürler ama bu VPN'sız neden olabilir?

1673367174878.png

Böyle bir hata verdi.

Evet VPN ile girdim ve şu an Steam iniyor teşekkürler ama bu VPN'sız neden olabilir?
Hocam internet bağlantınızdan kaynaklı olabilir birkaç güne veya yarına düzelmiş olur büyük bir ihtimalle

Eki Görüntüle 1628830

Böyle bir hata verdi.
Hocam CMD'yi yönetici olarak başlatıp şu iki kodu yapıştırır mısınız netsh int ip reset / ipconfig /release

Hocam internet bağlantınızdan kaynaklı olabilir birkaç güne veya yarına düzelmiş olur büyük bir ihtimalle

Hocam CMD'yi yönetici olarak başlatıp şu iki kodu yapıştırır mısınız netsh int IP reset / Ipconfig /release

1673368905102.png

Böyle bir ayar açtım tarayıcıdan ve düzeldi bir sorun olur mu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı