enestp Megapat Katılım 19 Mayıs 2014 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2024 #1 Modemle aramda sadece 3 metre var bir de duvar ama çekmiyor. Antenlerini odama doğru büktüm gene olmuyor ne yapabilirim buna? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Temmuz 2024
Modemle aramda sadece 3 metre var bir de duvar ama çekmiyor. Antenlerini odama doğru büktüm gene olmuyor ne yapabilirim buna?
erenvalencia Decapat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 986 17 Temmuz 2024 #2 Hangi modem marka model. Modem arayüzünden kanal ya da bant genişliği ayarlarını kurcalayın yoksa iyi bir router menzil genişletici falan alın.
Hangi modem marka model. Modem arayüzünden kanal ya da bant genişliği ayarlarını kurcalayın yoksa iyi bir router menzil genişletici falan alın.
enestp Megapat Katılım 19 Mayıs 2014 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2024 #3 erenvalencia dedi: Hangi modem marka model. Modem arayüzünden kanal ya da bant genişliği ayarlarını kurcalayın yoksa iyi bir router menzil genişletici falan alın. Genişletmek için tıkla... ASUS AC51 2.4 GHz kullanıyorum yine bile çekmiyor önceden çekiyordu şimdi çekmiyor.
erenvalencia dedi: Hangi modem marka model. Modem arayüzünden kanal ya da bant genişliği ayarlarını kurcalayın yoksa iyi bir router menzil genişletici falan alın. Genişletmek için tıkla... ASUS AC51 2.4 GHz kullanıyorum yine bile çekmiyor önceden çekiyordu şimdi çekmiyor.
erenvalencia Decapat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 986 17 Temmuz 2024 #4 enestp dedi: ASUS AC51 2.4 GHz kullanıyorum yine bile çekmiyor önceden çekiyordu şimdi çekmiyor. Genişletmek için tıkla... 5 GHz nasıl.
enestp dedi: ASUS AC51 2.4 GHz kullanıyorum yine bile çekmiyor önceden çekiyordu şimdi çekmiyor. Genişletmek için tıkla... 5 GHz nasıl.
enestp Megapat Katılım 19 Mayıs 2014 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2024 #5 erenvalencia dedi: 5 GHz nasıl. Genişletmek için tıkla... 5 GHz kullanmıyorum tam tersi kapsama alanı daha az.
erenvalencia dedi: 5 GHz nasıl. Genişletmek için tıkla... 5 GHz kullanmıyorum tam tersi kapsama alanı daha az.
erenvalencia Decapat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 986 17 Temmuz 2024 #6 enestp dedi: 5 GHz kullanmıyorum tam tersi kapsama alanı daha az. Genişletmek için tıkla... 5GHz deneyin bakın hızlar daha stabil olur.
enestp dedi: 5 GHz kullanmıyorum tam tersi kapsama alanı daha az. Genişletmek için tıkla... 5GHz deneyin bakın hızlar daha stabil olur.