İnternet çöküyor

Haluk Eren Tunc

Megapat
Merhaba arkadaşlar evde 4 cihaz Wi-Fi'ye bağlı onun dışında bilgisayarımda kabloyla bağlı. Kendi telefonum bazen Google fotoğraflara yedekleme yaparken ping çıkartabiliyor, ben de bu durumda Wi-Fi kapatıyordum telefonumdan ve sorun çözülüyordu, ama babamın Samsung cihazi Wi-Fi'ye bağlı oldu süre içerisinde bazı zamanlar interneti tam manasıyla çökertiyor. LoL'de direk oyun donuyor(donuyor derken internet kaynaklı bir donma FPS gayet normal) CS'de de aynı şekilde hiçbir internet sitesine giriş yapamıyorum, bir şey indiriyorsam dowloand hızı 1KB'a kadar düşüyor kısaca donuyor. Geçen ay Türk Telekom tarafından modem değiştirildi ADSL'den VDSL'ye geçtik eski modemde de aynı sıkıntı oluyordu, ama şu anki bu dediklerim oldugunda pingim 250'ye cıkıyor bir anda ve internet donuyor. Şöyle düşünün bilgisayarın internet kablosunu cıkarmış gibi donuyor ama bu eski modemde 27000MS'e kadar cıkıyordu. LoL'de falan bu modemde onu da goremıyorum. Direkt internet çöküyor ve çözümü de babamın Wi-Fi kapatması. Tabii ki de babam bunu yapmak istemiyor ama telefonunda çözümü bir türlü bulamadık. Ne yedekleme yapıyor ne de indirme vb. bu yaklaşık 9 10 aydır böyle. Artık bir çözüm bulmak lazım telefonumun mobil verisini kullanıyordum böyle durumlarda ama o da yetmiyor, bir yerden sonra. Babamın telefonun tam modeli de: Samsung Galaxy Note 8. onun dışında modemin modelide ZTE zxhn H168A v2.0.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı