İnternet çok değişken

leopadra07

Femtopat
Daha fazla  
1 hafta önce Türk Telekom 16 megabit olan internetimi 24 megabit e çıkarttık. Gefore Now'da daha iyi bir deneyim için yükselttik sonrasında ise bunun da bize yetmeyeceğini kararlaştırıp 50 megabit e çıkartmak istedik kadın bu internetin bize yeteceğini daha fazlasının gerek olmadığını söyledi ee biz pes edermeyiz bir daha bir daha arayıp kabul etmiş yani babam böyle anlattı (ben yanında yokken konuştu) 130 TL aylık ücret ödeyeceğimizi 2 yıllık taahhüt imzalalanmasının söylemişler babam da kabul etmiş neyse çok uzattım bir gün internetim 47.1 upload ise 7.41 seviyelerinde 3 saat sonra 10 megabit 7.50 upload seviyelerinde geziniyor eğer sorunu kendimiz çözemezsek müşteri hizmetlerini arayacağız bu megabitin düşmesi çalkantılı olması gefore Now'dan mı kaynaklı yoksa bilgisayarımdan mı kaynaklı gerçekten bilmiyorum o kadar para veriyorum taahüd de imzalanmış (babam internet işlerinden anlamaz sınırsız mı diye sorunca 1-2 dakika düşündü evet dedi ama neyse :D) şimdiden teşekkürler.

GeForce Now'dan da bilgisayarından da kaynaklı değil. TTNet'in genel sorunu. Sokağa çıkma yasağı olduğu zaman böyle oluyor. İstersen ara, modemi reslemeni önerecekler, sinyaliniz sağlıklı gözüküyor diyecekler ve kapatacaklar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı