N NemesisPlayer Femtopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #11 mutsuzfiberdolabı dedi: Çok iyi bir şey. Biraz uzun sürebilir. Ama eninde sonunda altyapı gelecek. Sen de mail at hocam o zaman. Bak arkadaşa gelecekmiş. Hocam bu arada sana verdiğim mail Ceo’nun kullandığı mail. Çok önemseniyor. Bak gördün mü altyapı geliyor. Genişletmek için tıkla... Kesin gelir çünkü 6 mbps hiç iyi dğil 6 kişi + 2 pc için
mutsuzfiberdolabı dedi: Çok iyi bir şey. Biraz uzun sürebilir. Ama eninde sonunda altyapı gelecek. Sen de mail at hocam o zaman. Bak arkadaşa gelecekmiş. Hocam bu arada sana verdiğim mail Ceo’nun kullandığı mail. Çok önemseniyor. Bak gördün mü altyapı geliyor. Genişletmek için tıkla... Kesin gelir çünkü 6 mbps hiç iyi dğil 6 kişi + 2 pc için
mutsuzfiberdolabı Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 2.949 Makaleler 4 Çözümler 17 Yer Florida 8 Nisan 2021 #12 NemesisPlayer dedi: Kesin gelir çünkü 6 mbps hiç iyi dğil 6 kişi + 2 pc için Genişletmek için tıkla... Değil tabii ki hocam. Bizim buraya da gelecek inşAllah. Hatta geldi.
NemesisPlayer dedi: Kesin gelir çünkü 6 mbps hiç iyi dğil 6 kişi + 2 pc için Genişletmek için tıkla... Değil tabii ki hocam. Bizim buraya da gelecek inşAllah. Hatta geldi.
N NemesisPlayer Femtopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #13 mutsuzfiberdolabı dedi: Değil tabii ki hocam. Bizim buraya da gelecek inşAllah. Hatta geldi. Genişletmek için tıkla... nerede ikamet ediyorsunuz.
mutsuzfiberdolabı dedi: Değil tabii ki hocam. Bizim buraya da gelecek inşAllah. Hatta geldi. Genişletmek için tıkla... nerede ikamet ediyorsunuz.
mutsuzfiberdolabı Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 2.949 Makaleler 4 Çözümler 17 Yer Florida 8 Nisan 2021 #14 NemesisPlayer dedi: nerede ikamet ediyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Manisanın bir ilçesi.
N NemesisPlayer Femtopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #15 mutsuzfiberdolabı dedi: Manisanın bir ilçesi. Genişletmek için tıkla... anlıyorum bende istanbuldayım olmaması çok saçma.
mutsuzfiberdolabı dedi: Manisanın bir ilçesi. Genişletmek için tıkla... anlıyorum bende istanbuldayım olmaması çok saçma.
Yigithan Yildirim Kilopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 8.859 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #16 mutsuzfiberdolabı dedi: Çok iyi bir şey. Biraz uzun sürebilir. Ama eninde sonunda altyapı gelecek. Sen de mail at hocam o zaman. Bak arkadaşa gelecekmiş. Hocam bu arada sana verdiğim mail Ceo'nun kullandığı mail. Çok önemseniyor. Bak gördün mü altyapı geliyor. Genişletmek için tıkla... Köydeyim ben ama sanmıyorum :d
mutsuzfiberdolabı dedi: Çok iyi bir şey. Biraz uzun sürebilir. Ama eninde sonunda altyapı gelecek. Sen de mail at hocam o zaman. Bak arkadaşa gelecekmiş. Hocam bu arada sana verdiğim mail Ceo'nun kullandığı mail. Çok önemseniyor. Bak gördün mü altyapı geliyor. Genişletmek için tıkla... Köydeyim ben ama sanmıyorum :d