Internet çok yavaş

Çoğu zaman router veya dağıtıcılar üzerinden modemden alacağınız performansı alamazsınız. Eğer sorunu direkt modem-ethernet kablosu üzerinden yaşıyorsanız Türknet teknik destek birimiyle iletişime geçmenizi öneririm.

Routerden sorun yaşıyorum. Modemden kablo çekmeme kızıyorlar görüntü kirliliği oluyor diye herhangi bir şey almamı önerebilir misin 300-350TL civarında.

Çoğu zaman router veya dağıtıcılar üzerinden modemden alacağınız performansı alamazsınız. Eğer sorunu direkt modem-Ethernet kablosu üzerinden yaşıyorsanız TurkNet teknik destek birimiyle iletişime geçmenizi öneririm.

Routerden sorun yaşıyorum. Modemden kablo çekmeme kızıyorlar görüntü kirliliği oluyor diye herhangi bir şey almamı önerebilir misin 300-350TL civarında.

Hocam sana tavsiyem aktif olarak kullandığım Xiaomi router 4A'dir. Ben 2 oda uzaklıktan 5 GHz bağlanarak kullanıyorum ve modemden ne hız alıyorsam routerden aynı hızı ve gecikme süresini alıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sana tavsiyem aktif olarak kullandığım Xiaomi router 4A'dir. Ben 2 oda uzaklıktan 5 GHz bağlanarak kullanıyorum ve modemden ne hız alıyorsam routerden aynı hızı ve gecikme süresini alıyorum.

Bütçemi aşıyor ama belirli bir süre başım ağrımazsa almayı düşünürüm.

Xiaomi router 4A'da Ethernet girişi var mı? Kabloyla bağlanmayı düşünüyorum masaüstü bilgisayara.

Teşekkürler zaten Xiaomi'nin kendi sitesinde 100TL kupon kodu da varmış 599TL'ye dediğinize göre değer kesinlikle alacağım.

Bir de merak ettim kaç Mbps internetiniz var kaç Mbps alıyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:

Nalburdan 50 liraya bi' kutu kroşe alıp düzgünce kabloyu duvar kenarlarından odana çekebilirsin. Ebeveynlerin kabloyu yerden çektiğin için görüntü kirliliği olduğunu düşünüyorlardır muhtemelen :)

Ben de Türknet kullanıyorum bu arada. Ethernet ve modemin yanında wifi ile aldığım sonuçlar şu şekilde:

Dosya Ekleri

• ethernet.png
    ethernet.png
    18,4 KB · Görüntüleme: 17
  • wifi.jpg
    wifi.jpg
    52,5 KB · Görüntüleme: 19
Son düzenleme:
Nalburadan 50 liraya bi' kutu kroşe alıp düzgünce kabloyu duvar kenarlarından odana çekebilirsin. Ebeveynlerin kabloyu yerden çektiğin için görüntü kirliliği olduğunu düşünüyorlardır muhtemelen :)

Ben de TurkNet kullanıyorum bu arada. Ethernet ve modemin yanında Wi-Fi ile aldığım sonuçlar şu şekilde:

Her türlü kızıyorlar hiç uğraşıp zorlamak istemiyorum. Gene de sağ ol.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı