Internet çok yavaş

Çoğu zaman router veya dağıtıcılar üzerinden modemden alacağınız performansı alamazsınız. Eğer sorunu direkt modem-ethernet kablosu üzerinden yaşıyorsanız Türknet teknik destek birimiyle iletişime geçmenizi öneririm.

Routerden sorun yaşıyorum. Modemden kablo çekmeme kızıyorlar görüntü kirliliği oluyor diye herhangi bir şey almamı önerebilir misin 300-350TL civarında.

Routerden sorun yaşıyorum. Modemden kablo çekmeme kızıyorlar görüntü kirliliği oluyor diye herhangi bir şey almamı önerebilir misin 300-350TL civarında.

Hocam sana tavsiyem aktif olarak kullandığım Xiaomi router 4A'dir. Ben 2 oda uzaklıktan 5 GHz bağlanarak kullanıyorum ve modemden ne hız alıyorsam routerden aynı hızı ve gecikme süresini alıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sana tavsiyem aktif olarak kullandığım Xiaomi router 4A'dir. Ben 2 oda uzaklıktan 5 GHz bağlanarak kullanıyorum ve modemden ne hız alıyorsam routerden aynı hızı ve gecikme süresini alıyorum.

Bütçemi aşıyor ama belirli bir süre başım ağrımazsa almayı düşünürüm.

Xiaomi router 4A'da Ethernet girişi var mı? Kabloyla bağlanmayı düşünüyorum masaüstü bilgisayara.

Bütçemi aşıyor ama belirli bir süre başım ağrımazsa almayı düşünürüm.

Xiaomi router 4A'da Ethernet girişi var mı? Kabloyla bağlanmayı düşünüyorum masaüstü bilgisayara.

Evet zaten kablo ile bağlıyorsun. Kablosuz bir şekilde router edip kablo ile bilgisayara bağlıyorsun.

Teşekkürler zaten Xiaomi'nin kendi sitesinde 100TL kupon kodu da varmış 599TL'ye dediğinize göre değer kesinlikle alacağım.

Bir de merak ettim kaç Mbps internetiniz var kaç Mbps alıyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkürler zaten Xiaomi'nin kendi sitesinde 100TL kupon koduda varmış 599TL'ye dediğinize göre değer kesinlikle alacağım.

Bir de merak ettim kaç Mbps internetiniz var kaç Mbps alıyorsunuz.

50 Mbps internetim var. 55 Mbps alıyorum. 100 Mbps olsa bile sorun çıkaracağını sanmıyorum.

Nalburdan 50 liraya bi' kutu kroşe alıp düzgünce kabloyu duvar kenarlarından odana çekebilirsin. Ebeveynlerin kabloyu yerden çektiğin için görüntü kirliliği olduğunu düşünüyorlardır muhtemelen

Ben de Türknet kullanıyorum bu arada. Ethernet ve modemin yanında wifi ile aldığım sonuçlar şu şekilde:

Dosya Ekleri

• ethernet.png
    18,4 KB · Görüntüleme: 17
  • wifi.jpg
    52,5 KB · Görüntüleme: 19
Son düzenleme:

Her türlü kızıyorlar hiç uğraşıp zorlamak istemiyorum. Gene de sağ ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…