İnternet dağıtıcı önerisi

Bablisok

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arka odada internet çekmiyor. İnternet dağıtıcısı arıyorum. Önerisi olan var mı? Uygun fiyatlı ürünler buldu. Xiaomi ve TP-Link markalarından. Ama iyiler mi bilmiyorum.

Ben Xiaomi kullanıyorum modem alt katta üst kata taktık neredeyse aynı değerleri veriyor

Türk telekom kullanıyorum ortalama 9 mbps alıyorum
Hocam modemle internet çekmeyen yer arasında çok duvar var çoklayıcı işe yarar mı acaba

Xiaomi kullanıyorum, internetim 50 megabit arka odalarda 5 dis cekiyor fakat 5-10 megabit anca aliyorum.
Tp-link in ürününü alsam daha iyi olur sanki

Benim modem odamda. Salonda internet hiç çekmiyordu.
Şu üründen aldım ve modemden ethernet kablosu çekip taktım.
Şu an salonda 500mbts alıyorum wifi ile. Prize takılanlar pek iş görmüyor.
Tavsiyem siz de bu şekilde yapın.

Bu üründen kullanıyorum memnunum. Ana modem salonda bunların biri benim odamda diğeride holde. Gerçekten çekim güçleride muazzam resmen ana modemden bağımsız çalışıyorlar. 100 Mbps kullanıyorum sadece tek odada ki deco 50 70 Mbps arası hız testi veriyor.

Benim modem odamda. Salonda internet hiç çekmiyordu.
Şu üründen aldım ve modemden ethernet kablosu çekip taktım.
Şu an salonda 500mbts alıyorum wifi ile. Prize takılanlar pek iş görmüyor.
Tavsiyem siz de bu şekilde yapın.
Bana daha çok telefon için lazım

Bu üründen kullanıyorum memnunum. Ana modem salonda bunların biri benim odamda diğeride holde. Gerçekten çekim güçleride muazzam resmen ana modemden bağımsız çalışıyorlar. 100 Mbps kullanıyorum sadece tek odada ki deco 50 70 Mbps arası hız testi veriyor.
Aga uygun fiyatlı ürün tavsiyesi bulabilirsen daha iyi olur, bütçem maks 600-700tl

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı