İnternet değerleri iyi mi?

Grandfather

Hectopat
Yer
Beylikdüzü/İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Baterist
Screenshot_2023-11-12-15-32-40-951.jpeg

Arkadaşlar TurkNet'in internet sitesi üzerinden olduğum yerin altyapısında ne kadar internet çektiğini öğrenmek istedim. Bizim burada 81 Mbps ve 8 Mbps upload çektiğini öğrendim. Sitede harika yazıyor biliyorum ama bir de size sormak istedim. Bu değerler iyi mi?

Eki Görüntüle 2011745

Arkadaşlar TurkNet'in internet sitesi üzerinden olduğum yerin altyapısında ne kadar internet çektiğini öğrenmek istedim. Bizim burada 81 Mbps ve 8 Mbps upload çektiğini öğrendim. Sitede harika yazıyor biliyorum ama bir de size sormak istedim. Bu değerler iyi mi?

TurkNet'e o kadar para vermeye gerek yok. Türk Telekom altyapısı kullanan internet firmaları var daha uyguna. Onlara bakabilirsiniz.

TurkNet'e o kadar para vermeye gerek yok. Türk Telekom altyapısı kullanan internet firmaları var daha uyguna. Onlara bakabilirsiniz.
Zaten şu anda Türktelekom kullanıyorum. Modem dakikada bir bozuluyor. Kapa aç yapıyorum. Baştan bozuluyor. Turkcell Superonline da alabiliriz.

Zaten şu anda Türk Telekom kullanıyorum. Modem dakikada bir bozuluyor. Kapa aç yapıyorum. Baştan bozuluyor. Turkcell Superonline da alabiliriz.

TurkNet'te Türk Telekom'un altyapısını kullanıyor Türk Telekom'da ne yaşadıysanız aynısını TurkNet'te yaşarsınız fakat TurkNet'e geçince modeminizi değiştiriyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı