İnternet değerleri normal mi?

Xaraca

Kilopat
1- Şu an Türk Telekom'un 24Mbps'ye kadar olan bir paketini kullanıyorum. Değerlerimde bir sıkıntı var mı?

2- Ayrıca NetSpeed'in VDSL 35 Mbps'ye kadar olan paketine geçmeyi düşünüyorum. Şu an kullandığım VDSL modemine bu interneti bağlatırsak, 35 Mbps'nin 35'e yakınını alabilir miyim?(Modemim ZyXEL VMG3312-B10B) şu anki 24Mbps'ye kadar olan pakette ortalama 16-20 Mbps civarında download, 5-6 Mbps civarında da upload alıyorum.

3- Son olarak da, bölgemde boş port yok, NetSpeed'e geçiş yaparken kendi portumu kaybetme ihtimalim var mı? Eğer öyle bir durum varsa 16Mbps'lik Türk Telekom'a ait bir pakette taahhüt vereceğim. Malum okul var, internetsiz kalamam.

Dosya Ekleri

• 5.png
    5.png
    13,5 KB · Görüntüleme: 61
  • resim_2020-11-20_195756.png
    resim_2020-11-20_195756.png
    13,1 KB · Görüntüleme: 60
Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum net Speed'i ilk defa senden duydum hakkında hiçbir fikrim yok fakat şu an aldığın değerler normal. Diğer soruna gelecek olursak 35'de 35 alman mümkün değil aynı şu anki olduğu gibi 5 Mbps gibi bir değer kaybın olacaktır bende 35'lik kullanıyorum oradan biliyorum ben TürkNet kullanıyorum 35 Mbps'ye 88 TL ödüyorum ve 30 hız alıyorum sana da TürkNet'i tavsiye derim ama müşteri hizmetleri konusunda berbatlar. Son soruna gelecek olursak hayır önce iptal edip sonra bağlatmaya çalışırsan belki ama direk a firimasından b ye ben size geçmek istiyorum diye talepte bulunursan kaybetme gibi bir olasılığın yok.

1- şu an Türk Telekom'un 24Mbps'ye kadar olan bir paketini kullanıyorum. Değerlerimde bir sıkıntı var mı?

2- Ayrıca NetSpeed'in VDSL 35 Mbps'ye kadar olan paketine geçmeyi düşünüyorum. Şu an kullandığım VDSL modemine bu interneti bağlatırsak, 35 Mbps'nin 35'e yakınını alabilir miyim?(Modemim ZyXEL VMG3312-B10B) şu anki 24Mbps'ye kadar olan pakette ortalama 16-20 Mbps civarında download, 5-6 Mbps civarında da upload alıyorum.

3- Son olarak da, bölgemde boş port yok, NetSpeed'e geçiş yaparken kendi portumu kaybetme ihtimalim var mı? Eğer öyle bir durum varsa 16Mbps'lik Türk Telekom'a ait bir pakette taahhüt vereceğim. Malum okul var, internetsiz kalamam.

Kablonet'i önerebilirim 100Mbps paketini kullanıyorum 98.5Mbps alabiliyorum modemden 25-30 metrelik bir CAT6 kablo ile. (Ankara'dayım)
1- Şu an Türk Telekom'un 24Mbps'ye kadar olan bir paketini kullanıyorum. Değerlerimde bir sıkıntı var mı?

Bu arada kullandığınız site/program adını söyleyebilirseniz kendi değerlerimi de paylaşabilirim.

Son düzenleme:
Kablonet'i önerebilirim 100Mbps paketini kullanıyorum 98.5Mbps alabiliyorum modemden 25-30 metrelik bir CAT6 kablo ile. (Ankara'dayım)

Bu arada kullandığınız site/program adını söyleyebilirseniz kendi değerlerimi de paylaşabilirim.
Maalesef yaşadığım bölgede kablonet yok. Ankaradayım ben de aslında ama bulunduğum ilçeye gelmemiş.
Ayrıca modemin kendi arayüzünden baktım değerlere.

Değerlerin normal tam olarak 24 alıyorsun. 35 paket düşünüyorsan sıkıntısız geçebilirsin. Hatta zorlarsan 50 bile alabilirsin. Kabloların eski ve gereksiz ekler varsa bunlardan arındırırsan kolayca alabilirsin. Netspeed geçebilirsin sıkıntı olmaz. Firmayı sosyalde araştırabilirsin kullananları.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı